Onderhoudsarme planten

Ga voor een combinatie onderhoudsarme planten in uw plantenborder om het onderhoud tot een minimum te beperken. Allgroen bv helpt u bij het uitzoeken van de ideale combinatie planten die ook nog de biodiversiteit verhogen. Wij maken graag voor uw perceel, achtertuin of bedrijventerrein een beplantingplan op maat. Daarin kijken we in het bijzonder naar het groeigedrag, de groeiafstanden, de blad- en bloemkleuren, voedingsbenodigdheden en standplaatsen. Kortom, met een beplantingsplan weet u zeker dat u de ideale combinatie planten ontvangt per plantenborder.

Wilt u meer te weten komen over een beplantingsplan en/of onderhoudsarme planten? Kom dan eens in contact met een vriendelijke medewerker van Allgroen bv. Bel voor een advies op maat met het algemene telefoonnummer 078 – 61 62 837 of vul dit formulier in op de website van Allgroen bv.

Bij groenaanleg en groenonderhoud is Allgroen bv uw partner!

Onderhoud is voor veel van onze klanten vervelend. Ze hebben te weinig tijd of simpel gezegd gewoon geen groene vingers. Daarom kiezen veel klanten voor een mooie combinatie onderhoudsarme grassen, bomen en planten. Zo omvat het onderhoud minder werk, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere dingen. Naast het bij elkaar zoeken van de ideale combinatie planten, planten we de beplanting ook graag in. Daarvoor realiseren we mooie plantenborders, potten of wegstroken.

Wilt u meer te weten komen over de aanlegwerkzaamheden bij Allgroen bv? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Onderhoudsarme planten combinatie aanvragen. Vrijblijvende offerte!

Vraag vandaag nog een combinatie onderhoudsarme planten aan. We helpen u dan verder bij het uitwerken van een beplantingsplan én verzorgen de hele aanleg. Ook het jaarlijkse onderhoud geeft u eenvoudig uit handen aan groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv. Onze hoveniers en boomverzorgers beschikken over jarenlange ervaring in de groensector. En helpen u graag verder met een advies op maat.

Wilt u precies weten wat het kost om onderhoudsarme planten aan te vragen en door ons in te laten planten? Vraag dan via deze weg een vrijblijvende prijsopgave op via de e-mail. U heeft dan binnen enkele werkdagen inzichtelijk wat wij rekenen voor de planten, materialen en werkuren.