Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid definitief verwijderen

Onkruid definitief verwijderen? Wij voeren verschillende methodes uit om u hierbij te helpen. Zo zijn onze hete lucht machines geschikt voor het verwijderen van ongewenst onkruid in de publieke ruimte of op privéterrein. Deze machines hebben een goede draaihoek, waardoor ze ook op moeilijk te bereiken plaatsen, inzetbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan brandgangen, langs tuinborders of stoepranden en smalle looppaden. Een andere vorm van onkruidbestrijding is het uitgraven of chemisch behandelen. De wetgeving is hiervoor onlangs uitgebreid, waarbij alleen de stengels van de onkruidsoorten ingespoten mogen worden.

Allgroen bv kan bovenstaande methodes toepassen om uw onkruid gedeeltelijk blijvend te verwijderen. Soms kan dat een lang proces zijn, waarbij er een combinatie van verschillende methodes wordt toegepast. Het onkruid is niet binnen één dag permanent verwijdert. Over de totale kosten doen wij u graag een voorstel en we komen ook graag bij u langs om even een kijkje te nemen naar het onkruid en de omvang van het probleem. Kom hiervoor met ons in contact.

Info en prijzen
Onkruid definitief verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onkruidsoorten in de tuin tegengaan

Eén manier om hardnekkig onkruid aan te pakken is om het te verwijderen met één van onze hete lucht machines. Deze verwarmen de lucht tot zo’n 300°C, waarmee onkruid dus letterlijk verbrand. Een andere methode is om te kiezen voor het uitgraven van het onkruid. Hiervoor zetten wij verschillende machines in.

Onlangs heeft Allgroen bv een wetenschappelijke methode in beheer genomen, ook het zogenoemde Invasieve Soorten Reductie Programma (ISRP) genoemd. Dit programma is daartoe speciaal ontwikkeld tegen hardnekkige onkruidsoorten die moeilijk te bestrijden zijn. Het is lastig om onkruid permanent te verwijderen. Gecombineerd met onze speciale heet water machine, dringen we juist de invasieve onkruidsoorten terug in de publieke ruimte. We ontvangen een direct toepasbaar behandelplan, waarmee we uw onkruidsoort terugdringen. Dat is ideaal tegen soorten zoals De Japanse Duizendknoop, WatercrassulaSpringbalsemien en Waternavel.

U ontvangt als grondeigenaar van ons een handige rapportage, waarmee u kunt aantonen aan de overheid, dat u zich effectief inzet om blijvende onkruidsoorten te bestrijden. Dit is volgens de Wet verplicht.

Gratis brochure aanvragen

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Alle projecten bekijken

Allgroen B.V. gaat onkruid definitief tegen!

Samen met Allgroen bv staat u sterker in het definitief verwijderen van onkruid. Of dat nu bij u thuis is of in de openbare ruimte. We komen daarom graag bij u langs om één van onze beschikbare methodes uit te voeren. Of natuurlijk een combinatie van onze methodes.

Wilt u toch liever vooraf meer informatie ontvangen over onkruidbestrijding bij Allgroen bv? Onze planner bespreekt de mogelijkheden met u persoonlijk via de telefoon of via de e-mail. Geef uw opdracht door en wij nemen zo spoedig contact met u op voor onkruid gedeeltelijk definitief verwijderen.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Lees meer

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Lees meer

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Lees meer

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer