Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Home/Groen/Onkruidbestrijding/Onkruid in gazon bestrijden

Onkruid in gazon bestrijden

Onkruid in gazon bestrijden? Allgroen bv heeft de vakkennis en middelen in huis om het werk te vereenvoudigen. Zo beschikken we in ons machinepark in Dordrecht over enkele hete-lucht machines én een heetwatermachine voor invasieve onkruidsoorten. Invasieve onkruidsoorten zijn erg lastig te bestrijden, omdat zij geen natuurlijke vijanden hebben en razendsnel weer terugkeren.

Met heet water en een bijpassend bestrijdingsplan, zorgen we ervoor dat het onkruid in en rondom uw tuin snel teruggedrongen wordt. Zo kunt u weer optimaal genieten van een mooie, verzorgde tuin!

Onkruid in het gazon is een veelvoorkomend probleem. Er zijn echter een aantal maatregelen die u zelf kan uitvoeren om het onkruid in een vroeg stadium te voorkomen. Kom daarom voor een persoonlijk advies in contact met de ervaren hoveniers van Allgroen bv. En vul dit formulier in op de website voor meer informatie.

Onkruid in gazon bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Snel het onkruid uit het gazon krijgen

Allgroen bv heeft specialistische hoveniers en boomverzorgers in dienst. Zij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van onkruidbestrijding en/of onkruidbeheersing. En daar trekt u als klant profijt aan. Heeft u dus te kampen met een plaag, een terugkerende onkruidsoort of zelfs een invasieve onkruidsoort? Kom dan met ons in contact voor een deskundig advies op maat. Meer over de service ‘onkruidbeheersing’ leest u op deze pagina op de website.

Allgroen bv is een groot groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. Wij voeren al sinds 1982 projecten uit voor gemeentes, woningbouwverenigingen, particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en ingenieursbureaus.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Prijs aanvragen voor het verwijderen van onkruid

Wilt u meer te weten komen over onze dienst ‘onkruidbeheersing?’ Of wilt u een onkruidbestrijdingsmethode bij ons aanvragen? We kijken graag wat u voor u kunnen doen. Allgroen bv is in het bezit van de VCA, ISO-9001 en CO2-Prestatieladder (niveau 4) certificering.

U rekent bij al onze diensten dus op een deskundig resultaat én een betaalbaar tarief. Vraag vandaag nog uw offerte aan en geef uw verzoek voor ‘onkruid in gazon bestrijden’ aan ons door.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.