Grondverzet hoog risico

Indien hydraulische graaftechnieken niet de voorkeur hebben door bijvoorbeeld een verhoogd risico van kabelbeschadiging of wanneer de omgevingsomstandigheden het niet toelaten, kan er een zuig-/graafmachine worden ingezet. Deskundige medewerkers kunnen adviseren bij de inzet van grondzuigmachines.

Grondzuigtechniek

Zuig-/graafmachines kunnen bijzonder gericht en precies, ontgrondingswerkzaamheden verrichtten. Denk daarbij aan toepassingen zoals het reinigen van diverse afvoerputten, vrijmaken kruipruimtes, bij breuken van buizen, opbreken van straten, ruimte vrijmaken bij civiele aansluitingen en het wegzuigen van diverse materialen.

Zuig- / graafmachines kunnen kabels en leidingen opsporen of in kaart brengen en tevens leidingtracé’s vervangen of uitbreiden. Hiernaast kan Allgroen bv opdrachtgevers assisteren bij het verwijderen van vervuiling, het uitvoeren van bodemsanering en het leegmaken van putten.

Deskundig advies

Laat u bij moeilijk te bereiken grondwerk goed adviseren door het Allgroen bv personeel. Zij kunnen inspelen op de juiste wet- en regelgeving en werken volgens de samengestelde kaderrichtlijnen m.b.t. veiligheid. Daarnaast is ons personeel getraind om dergelijke graaf/zuigtechniekmachines te besturen en te gebruiken.

Allgroen bv beschikt over de nodige kennis en machines om u veel werk te besparen of geheel uit handen te nemen!

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen

Andere gronddiensten

Navigeer door naar één van onze andere gronddiensten:

Grondverzet bij risico
Terug naar grond
Grondverzet bij risico
Grondvoorziening
Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen