FAQ items aan het laden...
Home – 20182022-02-04T09:39:37+01:00

Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Groene beplanting oogt niet alleen heel mooi, maar zuivert de lucht én maakt ons gezonder. Wij bij Allgroen bv snappen als geen ander dat het investeren in een groene stedelijke omgeving altijd een goed idee is. Bij de aanleg van groen is het gezond houden van de grondlaag essentieel om ook de gevolgen van het veranderende klimaat op te vangen. Wij houden ons al meer dan 39 jaar bezig met groen, grond en infra werk. Ontdek ons veelzijdige aanbod:

Groen

Het aanleggen en onderhouden van grootschalig én kleinschalig groen is al meer dan 37 jaar de belangrijkste bezigheid van Allgroen bv.

Grond

Allgroen bv verzorgt grondwerk ten behoeven van onder andere weg- en waterbouw, (nieuw) bouwprojecten, bouwputten en tuin renovaties.

Infra

Een project in de cultuurtechniek, civiele techniek of groot groenvoorziening? Allgroen bv verzorgt de gehele renovatie!

Machineverhuur

Geniet van professioneel verhuur inclusief chauffeur. Zo bent u verzekerd van efficiënte uitvoering en een deskundig resultaat.

Onze actuele opdrachten

Projecten 2022

Jaarlijks voert Allgroen bv ruim 500 projecten uit voor aannemers, gemeentes, woningbouwcorporaties, scholengemeenschappen, ziekenhuizen, waterschappen, bedrijven. Van weloverwogen beslissingen tot onverwachte complexe problemen. Allgroen bv heeft vakbekwame medewerkers in dienst die u tijdens alle fasen van het project ontzorgen.

0+
jaar actief
0+
jaarlijkse projecten
0+
klanten gingen u voor

Allgroen bv

Allgroen bv is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Wist u dat wij over een modern en uitgebreid machinepark beschikken? Dagelijks werken we met zo’n 50 vrachtwagens, graafmachines, tractors, shovels en machines.

Interessante nieuwsberichten

Cursus Beeldbestekken voor de leefomgeving

Begin deze maand hebben onze collega's deelgenomen aan de cursus "Beeldbestekken voor de leefomgeving ..lees verder

  • afvalbakken dordrecht stolk fotografie

Allgroen B.V. monteert statiegeldbeugels aan afvalbakken

Sinds 1 juli 2021 zijn er in de Europese Unie nieuwe regels van kracht waarbij statiegeld moet worden ..lees verder

Allgroen B.V in vakblad Cumela

Eind 2022 is Joris Vroom door Cumela geïnterviewd over onze nieuwe duurzame aanwinst: de Leaf Reducer ..lees verder

Kies voor Allgroen bv

Alles in één handig overzicht

Allgroen bv heeft alle informatie omtrent de dienstverlening gebundeld in een handig overzicht. Ontdek alles over Allgroen bv en download onze brochure. Helemaal gratis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Allgroen bv

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ga naar de bovenkant