FAQ items aan het laden...
Home oud2021-09-24T14:51:19+02:00

Alles in één handig overzicht

Allgroen bv heeft alle informatie omtrent de dienstverlening gebundeld in een handig overzicht. Ontdek alles over Allgroen bv via de online brochure:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Allgroen bv

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig groen is al meer dan 30 jaar de belangrijkste bezigheid van Allgroen bv.

Groen

Grond

Allgroen bv verzorgt grondwerk ten behoeven van onder andere weg- en waterbouw, (nieuw) bouwprojecten, bouwputten en tuin renovaties.

Grond

Infra

Een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en grootgroenvoorziening? Allgroen bv kan de gehele aanleg en renovatie voor u verzorgen.

Infra

..of wilt u een machine huren?

Met onze verhuur, inclusief chauffeur/machinist, bent u verzekerd van efficiënte uitvoering en een professioneel resultaat.

Machineverhuur

Allgroen bv

0
jaar actief
0
jaarlijkse projecten
0
klanten gingen u voor

Allgroen bv is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 40 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers zoals gemeentes, waterschappen, woningbouwcoöperaties, bedrijven, scholen, (zorg-)instellingen en particulieren.

Allgroen bv beschikt over een modern en uitgebreid machinepark met zo’n 50 machines en vrachtwagens. Door ons machinepark zijn we in staat om met eigen shovels, graafmachines en tractors te werken. Met de verhuur, inclusief chauffeur/machinist, bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Over Allgroen

Kies voor Allgroen bv

Meer info & prijzen

Het laatste nieuws

De volgende generatie gaat stapsgewijs het stokje over nemen. Floor op de planning en eerst verantwoordelijke, Olivi ..lees verder

  • lead reducer

Woensdag 9 november en donderdag 10 november is Allgroen B.V. in opdracht van de Gemeente Breda bezig met een testpr ..lees verder

  • leafreducer

Allgroen B.V. zet in op duurzaamheid! Onze nieuwe aanwinst is de Leaf Reducer van GKB. De Leaf Reducer is een volled ..lees verder

Geïnteresseerd? Bel of mail ons vrijblijvend

(078) 61 62 837
info@allgroenbv.nl
Go to Top