FAQ items aan het laden...
Home oud2021-09-24T14:51:19+02:00

Alles in één handig overzicht

Allgroen bv heeft alle informatie omtrent de dienstverlening gebundeld in een handig overzicht. Ontdek alles over Allgroen bv via de online brochure:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Allgroen bv

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig groen is al meer dan 30 jaar de belangrijkste bezigheid van Allgroen bv.

Grond

Allgroen bv verzorgt grondwerk ten behoeven van onder andere weg- en waterbouw, (nieuw) bouwprojecten, bouwputten en tuin renovaties.

Infra

Een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en grootgroenvoorziening? Allgroen bv kan de gehele aanleg en renovatie voor u verzorgen.

..of wilt u een machine huren?

Met onze verhuur, inclusief chauffeur/machinist, bent u verzekerd van efficiënte uitvoering en een professioneel resultaat.

Allgroen bv

0
jaar actief
0
jaarlijkse projecten
0
klanten gingen u voor

Allgroen bv is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 40 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers zoals gemeentes, waterschappen, woningbouwcoöperaties, bedrijven, scholen, (zorg-)instellingen en particulieren.

Allgroen bv beschikt over een modern en uitgebreid machinepark met zo’n 50 machines en vrachtwagens. Door ons machinepark zijn we in staat om met eigen shovels, graafmachines en tractors te werken. Met de verhuur, inclusief chauffeur/machinist, bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Kies voor Allgroen bv

Het laatste nieuws

  • afvalbakken dordrecht stolk fotografie

Sinds 1 juli 2021 zijn er in de Europese Unie nieuwe regels van kracht waarbij statiegeld moet worden betaald voor k ..lees verder

  • inspecteur speelplaats

Op vrijdag 3 maart 2023 is de cursus "Inspecteur spelen basis" gegeven aan onze 2 uitvoerders en aanleg- & onder ..lees verder

Eind 2022 is Joris Vroom door Cumela geïnterviewd over onze nieuwe duurzame aanwinst: de Leaf Reducer! Lees ondersta ..lees verder

Geïnteresseerd? Bel of mail ons vrijblijvend

Ga naar de bovenkant