Allgroen

Allgroen bv is uw betrouwbare partner voor werken in de openbare ruimte. Groot groenvoorziening, grondverzet en infrawerk pakken we snel op. Denk aan het aanleggen van (stads)parken, bedrijfstuinen en drainagesystemen, het transporteren van grond en het aanleggen of verleggen van kabels en riolering. Dat maakt ons veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. We werken dagelijks voor meer dan tientallen klanten. Dat doen we al sinds 1982. En nog altijd met veel plezier!

Bij Allgroen geniet u van een zeer flexibele dienstverlening. Zo staan we altijd voor u klaar tijdens een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij het plotseling omwaaien van bomen of kabelschade. Zoekt u een snelle partner die alle werkzaamheden in de groene buitenruimte voor u oppakt? Geniet van de snelle dienstverlening van Allgroen. Neem een kijkje op de website of bel direct voor een vrijblijvende afspraak met een medewerker.

Info & Prijzen

Boomverzorging en groenonderhoud voor gemeentes en bedrijven

U heeft onlangs een prachtig nieuw plantsoen aan laten leggen. Door ons of door een partnerbedrijf. Echter vallen de bladeren in rap tempo op de grond en groeit er inmiddels aardig wat onkruid tussen de nieuwe stoeptegels. Onderhoud is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. U heeft de keuze om hierbij te kiezen voor een sporadische afspraak of om op basis van uw behoefte een onderhoudscontract af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan 2 keer per jaar, iedere maand of ieder kwartaal. Wanneer we bij u langskomen voor onderhoud verzorgen we uw bomen (doen we op aanvraag een VTA-inspectie), verwijderen we onkruid, zorgen we voor vijver- of slootonderhoud, maaien we het gazon en snoeien wij uw hagen. Kortom: al het openbare groen ligt er binnen de kortste keren weer mooi bij.

Hiernaast schakelt u ons in voor machineverhuur, grondverzet, aanleg van drainagesystemen, verzakkingen of aanleg van complexe netwerksystemen onder de grond. Ook voor straatwerk (trottoirs, voetpaden, plantsoenen, fietspaden en parkeervakken), plantsoeninrichting (bankjes, prullenbakken en verlichting) én de keuring van speeltoestellen helpen we u verder.

Allgroen: uw partner in de buitenruimte!

Wenst u eens te ontdekken wat Allgroen allemaal voor u kan betekenen? Dan maken we graag met u kennis. Plan uw afspraak via de website in door ons online formulier in te vullen of vraag hier een offerte aan voor een dienst naar keuze.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur