Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen bieden een plek van rust en inspiratie voor uw medewerkers! Een bedrijfstuin laten aanleggen moeilijk? Zeker niet. Allgroen B.V. ontwerpt graag een bijzondere bedrijfstuin die van alle gemakken voorzien is. Denk aan parkeerplaatsen, kleurrijke bloemen en wintergroene beplanting. Maak een enthousiaste eerste indruk bij uw klanten en medewerkers!

Allgroen B.V. is specialist op het gebied van groen, grond en infra. Dit houdt in dat we u van A tot Z kunnen ontzorgen als het gaat om (grote) tuinprojecten. We ontwerpen een tuin naar uw wens, voeren de werkzaamheden uit en leveren het aanvullend materiaal! Denk aan schuttingen, verlichting en meer. Vraag gratis meer informatie aan.

Aanleg en onderhoud

Bedrijfstuinen, plantsoenen en schooltuinen zijn enkele voorbeelden van wat ons hoveniersbedrijf voor u kan betekenen. Zoals eerder benoemd kunnen wij door ons uitgebreide takenpakket uw gehele project uit handen nemen! Dat is wel zo makkelijk. U heeft geen zorgen over het kopen van de juiste tuinverlichting of het afvoeren van grond.

Bedrijfstuinen
Bedrijfstuinen

Wat ook onderdeel is van onze dienstverlening is periodiek onderhoud aan (bedrijfs)tuinen. Allgroen B.V. begrijpt maar al te goed dat u zich wil bezighouden met waar u goed in bent! Breng bij ons het de terugkomende onderhoudstaken onder. Denk aan het snoeien van de heesters, het winterklaar maken van de bomen et cetera. Vraag nu meer informatie aan.

Uw groenspecialist!

Al meer dan 35 jaar is ons bedrijf voorloper in groen, grond en infra in de regio Zuid-Holland. Samen met u ontwerpen we graag een prachtige bedrijfstuin die voldoet aan uw wensen. Geen idee is te gek voor ons! Bekijk ook een onze projecten op de website om inspiratie op te doen.

Meer informatie ontvangen

Heeft u een vraag over het laten aanleggen van bedrijfstuinen? Neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We geven u graag gratis meer informatie. We hopen snel met u contact te komen! Volg ook onze social media om op de hoogte te blijven van actuele projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.