Beste manier om onkruid te verdelgen

Zoekt u de beste manier om onkruid te verdelgen? Allgroen bv heeft niet één, maar vier oplossingen in huis om ongewenst onkruid effectief terug te dringen. Dankzij onze verschillende bestrijdingsmethodes spelen wij snel in op iedere vorm van onkruid. Naast de juiste machines en gereedschappen, beschikt ons personeel ook over de nodige kennis van onkruid en planten. Ze beschikken over de juiste diploma’s en vullen hun kennis zo nodig aan met aanvullende cursussen. Daardoor zijn wij als organisatie altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Met onze heetwatermachine mét softwaresysteem, hete lucht onkruidverdelgers lost u een groot deel van het onkruidprobleem effectief op. Hiernaast doen wij ook onkruid uitgraven, eventueel in combinatie met chemisch bestrijden. Met onze onkruidmethodes merkt u langzamerhand dat het onkruidprobleem verminderd. Deze methodes werken gedeeltelijk ook tegen invasieve soorten. Kom daarom vandaag nog met ons in contact om met de strijd tegen het onkruid te beginnen.

Info & Prijzen

Ook om invasieve onkruidsoorten te beheersen

Veel van onze opdrachtgevers hebben een probleem met de hardnekkige onkruidsoorten zoals Waternavel, Springbalsemien, Watercrassula en De Japanse Duizendknoop. Daarvoor hebben wij nu een speciale machine in beheer genomen. De heetwatermachine met softwaresysteem geeft een uniek behandelplan af, waarmee we heel nauwkeurig uw onkruidplant kunnen bestrijden. U ontvangt een heldere rapportage waarin we de voortgang bijhouden. Zo voldoet u als grondeigenaar direct aan de Wet en kunt u aantonen dat u zich effectief inzet om invasieve soorten te bestrijden.

De heetwatermachine kan ook ingezet worden als hogedrukreiniger. Daarmee reinigen we het omliggende gebied na de werkzaamheden. Ook een uniek behandelplan ontvangen die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke technieken? Kom daarvoor met ons in contact zodat we snel met het probleem aan de slag kunnen.

Beste manier om onkruid te verdelgen

Allgroen bv vindt het belangrijk dat wij u naast onze groenwerkzaamheden ook op het gebied van grond en infra verder kunnen helpen. Daarvoor beschikken wij over het juiste materieel en de juiste vakmensen. Kom voor een opdracht in de omgeving van Zuid-Holland met ons in contact. U vraagt nu op zeer eenvoudige wijze een offerte op wanneer u op zoek bent naar de beste manier om onkruid te verdelgen.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur