Duizendknoop bestrijden

Een duizendknoop bestrijden is een lastig karwei. Hoe kunt u het beste een duizendknoop in toom houden? Dit kunt u doen door een combinatie van verschillende uitroeimethoden te gebruiken. Allgroen B.V. gebruikt hiervoor milieuvriendelijke middelen als een heet water-, hete lucht- of borstelmachine.

Allgroen B.V. ontzorgt u volledig in het bestrijden van invasieve onkruidsoorten! Vraag gratis een offerte aan.

Info & Prijzen

Kan u een Japanse duizendknoop bestrijden?

Invasieve onkruidsoorten als de Japanse duizendknoop is lastig om zelf te bestrijden. Hier kunt u beter een specialist voor inhuren die over de juiste middelen beschikt. Wist u dat de duizendknoop ook vaak tegen chemische bestrijdingsmiddelen kan? Het heeft dus geen zin om zelf aan de slag te gaan met chemische goedjes. Dit kan namelijk ook schade toebrengen aan uw huidige beplanting en de gezondheid van uw grond!

Duizendknoop bestrijden
Duizendknoop bestrijden

Bestrijdingsplicht

Als grondeigenaar bent u verplicht om iets te doen aan onkruidbestrijding. Allgroen B.V. is een veelzijdig hoveniersbedrijf dat dit maar al te graag voor u uit handen neemt. Goed om te benoemen is dat we bij u op het terrein kunnen langskomen om de werkzaamheden te inspecteren. We stellen een offerte op en delen deze vervolgens met u.

Weedheaters

Zoals eerder benoemd verdelgt Allgroen B.V. met tal van milieuvriendelijke opties. De zogenoemde ‘weedheaters’ gebruiken hete lucht om hardnekkig onkruid op een duurzame manier te verwijderen. Deze weedheaters worden verhit tot ongeveer 300 graden Celsius en branden dus het onkruid weg. De hoveniers van Allgroen B.V. kunnen de machines perfect besturen en zullen dit voor u uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis brochure aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Laat de duizendknoop bestrijden door Allgroen B.V! Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, nemen we binnen 7 dagen contact met u op om een afspraak te maken. Volg ook onze LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen
Grond
Infra
Machineverhuur