Hardnekkig onkruid bestrijden

Zoekt u manieren om hardnekkig onkruid te bestrijden? Allgroen bv heeft een nieuwe methode in beheer genomen die hardnekkige onkruidsoorten effectief kan terugdringen. Van de Japanse Duizendknoop tot Waternavel. Wij beheersen het onkruid voor u zodat u grip houdt op de situatie.

Hoe gaan we te werk? We gebruiken een speciale heet watermachine, die gecombineerd wordt meteen softwareprogramma.

Het ISRP-programma maakt door middel vaneen registratie de voortgang van de bestrijding inzichtelijk. Wij ontvangen zo een heel specifiek behandelplan om uw soort op uw specifieke locatie te bestrijden. Tussentijdse inventarisatie is nodig om de voortgang bij te houden en te rapporteren.

U als grondeigenaar ontvangt een rapportage zodat u kunt bewijzen dat u zich duurzaam inzet om de invasieve onkruidsoort(en) te bestrijden.

Info & prijzen

Voor wie is deze methode interessant?

Deze methode is speciaal voor grondeigenaren ontwikkelt en toepasbaar! U voldoet zo aan de allerlaatste wetgevingen. Maar ook particulieren hebben baat bij een effectieve onkruidbestrijding.

Helemaal wanneer u te maken heeft met de volgende soorten: De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Springbalsemien en Waternavel. Wij zijn al jaren bezig met ontwikkeling en innovatie om te kijken hoe we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Na een artikel te hebben gepubliceerd over De Japanse duizendknoop, kregen we veel vragen van mensen die te kampen hadden met deze hardnekkige onkruidsoort.

Hier opvolgend hebben we besloten om te investeren in deze nieuwe methode om ook een effectieve oplossing te bieden.

Allgroen bv staat graag voor u klaar om hardnekkig onkruid bestrijden. Ons werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, maar komen met onze nieuwe methode ook bij u in andere provincies.

Kom dus met ons in contact als u te maken heeft met hardnekkig onkruid.

Hardnekkig onkruid bestrijden: prijs & info

Liever inzicht in onze prijzen voor hardnekkig onkruid bestrijden?

Wij doen u graag een voorstel op maat. Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur