Hoog onkruid maaien

Heeft u te kampen met hoog onkruid? En wilt u de maaiwerkzaamheden uitbesteden aan een professional? Allgroen bv heeft de vakmensen, machines en de gereedschappen in huis om hoog onkruid maaien voor u uit handen te nemen. Zowel machinaal maaien als handmatig maaien is bij ons mogelijk. Machinaal maaien is ideaal als u bijvoorbeeld een groot oppervlakte moet onderhouden.

Voor het handmatig maaien gebruiken we meestal een bosmaaier. Voor machinaal maaien hebben we diverse machines beschikbaar die horizontaal en/of verticaal maaien. Wilt u hoog onkruid maaien langs een sloot, op een talud of gewoon in uw achtertuin? De hoveniers van Allgroen bv staan voor u klaar.

Geniet van een snelle, flexibele dienstverlening bij groenonderhoud. Bel voor meer informatie over het verwijderen van onkruid (078 – 61 62 837) of vraag vandaag meteen een prijs aan voor hoog onkruid maaien. En ontdek welke kosten aan uw project verbonden zijn.

Info & prijzen

Op een professionele wijze hoog onkruid verwijderen

Naast de algehele maaiwerkzaamheden beschikt Allgroen bv over speciale machines voor het duurzaam verwijderen van hardnekkig onkruid. Met onze machines spelen we in op elke vorm van onkruidbestrijding. Denk bijvoorbeeld aan onze nieuwe hete lucht machines of onze heetwatermachine mét softwaresysteem voor invasieve onkruidsoorten.

Invasieve onkruidsoorten zijn soorten zoals de Japanse Duizendknoop, Springbalsemien, Reuzenberenklauw en waternavel. Deze vormen van onkruid zijn zeer hardnekkig en niet volledig uit te roeien. Met ons speciaal onkruidprogramma, kunnen we deze soorten toch aanzienlijk terug dringen en daarmee feitelijk ‘beheersen.’

Allgroen bv is anders gezegd uw partner voor het onkruidvrij houden van de openbare of privé ruimte. Vooral bedrijven, gemeentes, waterschappen, ingenieursbureaus, aannemers, zorginstellingen, scholen zijn gebaat aan de onkruidbeheersing van Allgroen bv. Maar ook als u bijvoorbeeld in uw tuin of langs uw oprit kampt met hardnekkig onkruid schieten we graag te hulp.

Hoog onkruid maaien. Offerte binnen 1 week

Kom voor een prijsopgave voor hoog onkruid maaien met ons in contact. Wanneer u in het bijzonder gebruik wilt maken van periodiek onderhoud, stellen we in overleg vaste afspraken op. Indien u eenmalig gebruik wilt maken van de service van Allgroen bv, komt u in contact met ons via de website. Vraag via dit informatieformulier nu een gratis offerte op. Binnen 1 week ontvangt u van ons een e-mail met een vrijblijvend voorstel voor onkruidbeheersing.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur