Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

Wanneer u geïnteresseerd bent in milieuvriendelijke onkruidbestrijding, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij specialiseren ons naast grondverzet en groenvoorziening ook in onkruidbestrijding. Altijd op zo duurzame en milieuvriendelijke wijze. Dat doen wij om de schade aan het milieu terug te dringen en in tegelijkertijd in te spelen op de markt met nieuwe innovatieve ontwikkelingen.

Wanneer dus op zoek bent naar nieuwe onkruidbestrijdingsmethodes, helpen wij u met veel plezier verder. U heeft keuze uit onze heet water machine met ISRP-softwaresysteem en onze hete lucht machines. De eerste machine wordt voornamelijk ingezet om invasieve onkruidsoorten onder controle te houden. Een andere methode is om het onkruid uit te graven, waar uitzeven ook tot de mogelijkheden behoort. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Info & Prijzen

Uw betrouwbare partner in groen, grond en infra

Wij hebben een veelzijdig portfolio van klanten. Van gemeentes en tot ingenieursbureaus tot aan bedrijven en scholengemeenschappen. Ook particulieren weten ons altijd te vinden. Ongewenst onkruid is een vervelend probleem in de openbare ruimte en ook op privé terreinen komt het veelvoudig voor.

Hoe kunt u het probleem het beste aanpakken als u alle huis-tuin-en-keukenmiddelen al heeft geprobeerd? Dan schakelt u Allgroen bv in. Wij hebben een heet water machine en twee hete lucht machines in beheer, die ongewenste onkruid op een milieuvriendelijke manier snel en effectief verwijderen. Goed voor plantsoenen, pleinen, loop- en wandelpaden, fietspaden en stoepranden. Ook voor het onkruidvrij houden van opritten, parkeerplaatsen en brandpoorten.

Milieuvriendelijke onkruidbestrijding: bij Allgroen bv

Wij hebben meer dan 45 medewerkers in dienst die u veel werk besparen. Hiernaast beschikken onze medewerkers over diepgaande kennis van onkruidsoorten en machines. Zo weet u zeker dat u goed verder geholpen wordt. Én dat de werkzaamheden op een veilige wijze worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze milieuvriendelijke onkruidbestrijdingsmethodes? Kom dan geheel vrijblijvend in contact met ons. Wij doen u graag een prijsvoorstel. Vul daarvoor ons online formulier in.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur