Onkruid definitief verwijderen

Onkruid definitief verwijderen? Wij voeren verschillende methodes uit om u hierbij te helpen. Zo zijn onze hete lucht machines geschikt voor het verwijderen van ongewenst onkruid in de publieke ruimte of op privéterrein. Deze machines hebben een goede draaihoek, waardoor ze ook op moeilijk te bereiken plaatsen, inzetbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan brandgangen, langs tuinborders of stoepranden en smalle looppaden. Een andere vorm van onkruidbestrijding is het uitgraven of chemisch behandelen. De wetgeving is hiervoor onlangs uitgebreid, waarbij alleen de stengels van de onkruidsoorten ingespoten mogen worden.

Allgroen bv kan bovenstaande methodes toepassen om uw onkruid gedeeltelijk definitief te verwijderen. Soms kan dat een lang proces zijn, waarbij er een combinatie van verschillende methodes wordt toegepast. Over de totale kosten doen wij u graag een voorstel en we komen ook graag bij u langs om even een kijkje te nemen naar het onkruid en de omvang van het probleem. Kom hiervoor met ons in contact.

Info & Prijzen

Nu ook een wetenschappelijke methode dankzij het ISRP-systeem

Onlangs heeft Allgroen bv een wetenschappelijke methode in beheer genomen, ook het zogenoemde Invasieve Soorten Reductie Programma (ISRP) genoemd. Dit programma is daartoe speciaal ontwikkeld tegen hardnekkige onkruidsoorten die moeilijk te bestrijden zijn. Gecombineerd met onze speciale heet water machine, dringen we juist de invasieve onkruidsoorten terug in de publieke ruimte. We ontvangen een direct toepasbaar behandelplan, waarmee we uw onkruidsoort terugdringen. Dat is ideaal tegen soorten zoals De Japanse Duizendknoop, Watercrassula, Springbalsemien en Waternavel.

U ontvangt als grondeigenaar van ons een handige rapportage, waarmee u kunt aantonen aan de overheid, dat u zich effectief inzet om invasieve onkruidsoorten te bestrijden. Dit is volgens de Wet verplicht.

Onkruid definitief verwijderen, samen met Allgroen bv

Samen met Allgroen bv staat u sterker in het definitief verwijderen van onkruid. Of dat nu bij u thuis is of in de openbare ruimte. We komen daarom graag bij u langs om één van onze beschikbare methodes uit te voeren. Of natuurlijk een combinatie van onze methodes.

Wilt u toch liever vooraf meer informatie ontvangen over onkruidbestrijding bij Allgroen bv? Onze planner bespreekt de mogelijkheden met u persoonlijk via de telefoon of via de e-mail. Geef uw opdracht door en wij nemen zo spoedig contact met u op voor onkruid gedeeltelijk definitief verwijderen.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.