Onkruid laten verwijderen

Onkruid laten verwijderen laat u het beste over aan een expert. Een groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen bv helpt u bij het preventief voorkomen van ongewenst onkruid. Dat doen we bijvoorbeeld door voor de aanlegwerkzaamheden worteldoeken aan te leggen en door terugkerende grondbewerkingen (zoals ploegen) uit te voeren om zo de onkruiddruk te verlagen en/of te voorkomen. Daarnaast voeren we ook veel werkzaamheden uit om het onkruid van uw perceel te verwijderen. Zo hebben we speciale machines in beheer die het onkruid wegbranden of behandelen.

Wanneer u interesse heeft in manieren om onkruid te laten verwijderen, komen we graag met u in contact. We stellen een onkruidbeheersingsplan op om te achterhalen welke onkruidmethodes in uw situatie het best zijn. Kom voor meer informatie over onkruidbeheersing met ons in contact door dit online formulier in te vullen.

Info & prijzen

Onkruid laten verwijderen: hardnekkige of simpele methodes

Kampt u met een invasieve onkruidsoort zoals in het bijzonder De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien, Reuzenberenklauw en/of Waternavel? Dan werken de ‘normale’ onkruidmethodes niet. Deze inheemse soorten zijn zo sterk dat ze zelfs door gebouwen, leidingen en het wegdek groeien. Met alle gevolgen van dien.

Daarom bieden wij graag een beheersplan aan om invasieve onkruiden op lange termijn terug te dringen en daarmee onder controle te houden. Daarvoor is onze heetwatermachine mét speciaal softwaresysteem goed geschikt. Deze machine brengt het onkruid in kaart en baseert daarop een effectief behandelplan.

Heeft u echter met een andere soort onkruid te maken? Dan bieden wij onze hete lucht machines aan en/of het chemisch behandelen van onkruidsoorten in combinatie met het volledig uitgraven van de gewassen.

Onkruid laten verwijderen: prijs opvragen

Graag weten waar u aan toe bent bij het verwijderen van ongewenst onkruid? Kom dan in contact met een medewerker van Allgroen bv en ontvang per e-mail een prijsopgave voor onkruidbeheersing op uw terrein.

Vul daarbij zo specifiek mogelijk in waar u precies last van heeft en of u wenst dat we eenmalig langskomen of vaker. Meerdere onderhoudsafspraken kunnen immers nodig zijn om een groot gebied – zoals een park, plantsoen of bedrijfstuin -het hele jaar door verzorgd en onkruidvrij te houden.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur