Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Onkruid machine 

Bent u op zoek naar een effectieve onkruid machine? Allgroen bv kan u een milieuvriendelijke onkruid machine aanbieden. Met onze hete lucht onkruid machines kunt u op een zeer efficiënte manier hardnekkig onkruid verwijderen. Bij gebruik wordt er geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën. De machine werkt namelijk met hete lucht en kan zichzelf tot 300° graden Celsius verwarmen.

De weedheaters van Allgroen bv zijn zeer bewegelijk en daardoor gemakkelijk in gebruik. Uiteraard ontvangt u bij verhuur een specialistische medewerker die de machine geheel naar wens kan besturen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame onkruid machine? Neem een kijkje op onze website of vraag direct extra informatie op.

Info & prijzen

Duurzaam ongewenst onkruid verwijderen

Allgroen bv heeft twee verschillende soorten weedheaters in beheer. Welke machine het beste aansluit in uw specifieke situatie hangt af van de maximale oppervlakte en omvang van uw klus. We hebben een middelgrote en kleine variant. De grote variant wordt vaak ingezet rondom lantarenpalen, muren, smalle steegjes en straatmeubilair. Ook bij grootschalige projecten. De kleine variant is flexibeler en uiterst geschikt voor kleine oppervlakken.

Vakkundig werk

Wanneer u kiest voor Allgroen bv, kiest u voor professionaliteit en betaalbaarheid. We hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en zijn te allen tijde transparant over onze prijsvoering. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van Allgroen bv.

Machineverhuur van Allgroen biedt u tevens vele voordelen. Zo ontvangt u een deskundige medewerker bij uw machine. De chauffeur of bestuurder beschikt over de benodigde diploma’s en kan de machine correct voor u besturen. U hoeft alleen aan te geven wat er moet gebeuren.

Onkruid machine huren: Allgroen bv

Wilt u graag een onkruid machine huren? Kies voor Allgroen bv. Al 35 jaar mogen we met veel plezier uw groen, grond en infrawerk uitvoeren. Profiteer van een professioneel resultaat. Geïnteresseerd? Vul ons informatieformulier in.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur