Onkruid permanent verwijderen

Onkruid permanent verwijderen? Allgroen bv helpt u bij het bestrijden van onkruid. Of dat nu op uw privéterrein is of in de publieke ruimte. Hiervoor hebben wij een vakkundig team van medewerkers in dienst, waaronder gediplomeerde hoveniers. Wanneer u nog niet weet welke machines geschikt is voor uw onkruid probleem, komen wij graag met u in contact. Daarbij is het wenselijk dat wij even komen kijken om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Wij adviseren u vervolgens over de beste methode in uw situatie.

Liever vooraf een indicatie van de totale kosten voor het permanent verwijderen van uw onkruid? Of met een medewerker van Allgroen bv spreken? Vul ons formulier in, onze planner kijkt dan samen met u naar de beste oplossing voor uw onkruid probleem!

Info & Prijzen

De bestrijdingsmethodes van Allgroen bv

Eén manier om hardnekkig onkruid aan te pakken is om het te verwijderen met één van onze hete lucht machines. Deze verwarmen de lucht tot zo’n 300°C, waarmee onkruid dus letterlijk verbrand. Een andere methode is om te kiezen voor het uitgraven van het onkruid. Hiervoor zetten wij verschillende machines in.

Mochten deze methodes niet werken, dan biedt ons heet water machine met wetenschappelijk softwaresysteem uitkomst. Het zogenoemde Invasieve Soorten Reductie Programma (ISRP) geeft ons een uniek behandelplan op basis van de desbetreffende onkruidsoort. Het behandelplan voeren onze specialistische personeel uit met de heet water machine. Dit is grotendeels effectief tegen hardnekkige onkruidsoorten zoals Waternavel, Springbalsemien, Watercrassula en De Japanse Duizendknoop.

Onkruid permanent verwijderen

Een laatste redmiddel is het chemisch bestrijden van de stengels van de onkruidplant. De regelgeving omtrent chemisch bestrijden is onlangs versoepeld. Allgroen bv focust zich echter liever op de eerstgenoemde 3 methodes, omdat deze minder schadelijk zijn voor het milieu. We helpen u graag met een effectief behandelplan voor onkruid permanent verwijderen. Kom daarvoor met ons in contact!

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur