Onkruid tuin bestrijden

Zoekt u nieuwe manieren om onkruid in uw tuin te bestrijden? Allgroen bv helpt u bij het snel bestrijden van alle ongewenste onkruidplanten. Gewoon bij u in de achtertuin, voortuin of op de oprit. Wij gaan ook graag aan de slag bij zakelijke klanten, op het bedrijventerrein, schoolplein of in uw woonwijk.

Wij zijn al 39 jaar lang uitvoerder van groen in de buitenruimte. En weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken bij het zo efficiënt mogelijk terugdringen van onkruid.

In het bijzonder in de publieke ruimte -zoals op plantsoenen, in wijken en in parken- is ongewenst onkruid zeer vervelend. Om nog maar niet te spreken over invasieve onkruidsoorten, die keer op keer terugkomen. Wij hebben vier methodes waarop wij hardnekkig onkruid bestrijden en terugdringen.

Meer informatie hierover ontvangen? Vul ons online formulier in. Wij kijken dan samen met u welke methode het beste bij u past.

Info & Prijzen

Kies een geschikte methode

Eén van de vier methodes die wij hanteren is het bestrijden van onkruid met een hete lucht machine. Deze machine verwarmt de lucht tot wel 300 °C en verbrand daarmee al het onkruid. Een andere methode is het volledig uitgraven van de plant. Dit kan een intensief karwei zijn, aangezien ook de wortels verwijderd moeten worden. Een andere methode die wij onlangs in gebruik hebben genomen is het bestrijden met een heet water machine inclusief wetenschappelijk softwareprogramma. Dit programma is speciaal gericht op het bestrijden van invasieve onkruidsoorten. Ideaal tegen Waternavel, Springbalsemien, Watercrassula en De Japanse Duizendknoop.

In het ergste geval maken wij ook gebruik van chemische bestrijding. Dit doen wij alleen op een gerichte wijze, waarbij alleen de stengel van de onkruidplant wordt ingespoten. Dit om ons volledig aan de wet- en regelgevingen te houden en om de impact op het milieu te verkleinen.

Onkruid tuin bestrijden met Allgroen bv

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onkruidprobleem? Allgroen bv helpt u bij onkruid tuin bestrijden. Groot of klein, wij pakken ieder onkruidprobleem aan. Dus ook bij moeilijk te bestrijden onkruidsoorten. Kom met ons in contact als u een particuliere of zakelijke aanbieder bent. Wij helpen u snel op weg naar een onkruidvrij terrein!

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur