Onkruid verwijderen prijs

Prijs opvragen voor het effectief terugdringen of verwijderen van onkruid? Allgroen bv geeft u meer inzicht in onkruid verwijderen prijs. Daarbij geven wij voor de werkzaamheden een offerte af, zodat u zeker weet waar u aan toe bent. U vraagt deze nu heel gemakkelijk op via onze website.

Heeft u te maken met een invasieve onkruidsoort? Zoals De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien, Reuzenberenklauw of Waternavel? Deze kunnen we voor u beheersen. Soms zijn hiervoor verschillende aanpakken en methodes nodig. Invasieve soorten zijn namelijk waanzinnig sterk en richten veel schade aan. Voor andere planten, maar ook bij gebouwen, wegen en leidingen. Laat ons daarom een behandelplan voor uw specifieke type onkruid opstellen. Kom hiervoor met ons in contact.

Info & prijzen

Welke methodes passen wij toe?

Voor iedere grondeigenaar is het belangrijk om een verzorgd terrein te houden. Met onze hete lucht machines branden we veel soorten onkruid weg op eenvoudige wijze. Een groot voordeel is dat er hierbij geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijding, wat veel beter voor het milieu is. Lukt het met wegbranden niet om uw type onkruid te beheersen? Dan is uitgraven -eventueel in combinatie met chemische bestrijding– mogelijk. De regelgeving omtrent de werkende stof glyfosaat in de openbare ruimte is door het Europese hof onlangs versoepeld en mag beperkt gebruikt worden in bijvoorbeeld stengels van hardnekkig onkruid. Allgroen bv kan deze methode voor u uitvoeren.

Lukt het met bovenstaande methodes niet? Dan biedt onze nieuwe methode uitkomst! Een heet watermachine in combinatie met een geavanceerd, wetenschappelijk programma. Een middel om een uniek behandelplan te creëren per onkruidsoort, per situatie. U ontvangt als grondeigenaar een uitgebreide rapportage. En wij houden de status van het onkruid in de gaten en springen direct bij indien nodig. Zo kunt u voornamelijk invasieve onkruidsoorten aanzienlijk goed terugdringen.

Onkruid verwijderen: prijs opvragen

Heeft u interesse in één van bovengenoemde methodes? Wij komen graag bij u langs. Ons werkgebied omvat normaal gezien alleen de provincie Zuid-Holland. Maar met onze dienst ‘onkruidbestrijding tegen invasieve soorten,’ komen we ook buiten deze provincie graag bij u langs. Wacht daarom niet te lang en geef uw opdracht vandaag nog aan ons door! Er staat een team van professionals voor u klaar om veel werk uit handen te nemen. Vraag nu onkruid verwijderen prijs op.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur