Onkruid verwijderen professioneel

Onderzoek aan het doen voor onkruid verwijderen professioneel? Allgroen bv is een deskundige partij op het gebied van groen, grond en infra. En neemt veel onkruid werk voor u uit handen. Wij beschikken over vakbekwaam personeel, waaronder hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, chauffeurs en meer. En investeren ieder jaar in nieuw materieel om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Zo ook met onkruidbestrijding. Wist u dat wij speciale machines hebben om onkruid effectief terug te dringen?

Zorg dat ongewenst onkruid geen kans meer maakt op uw terrein! Of dat nu in de openbare ruimte is of op uw privéterrein. Het team van Allgroen bv komt graag bij u langs. Neem vandaag nog contact op over de mogelijkheden en ontvang direct een offerte op maat. Dat is de goede service van ons veelzijdige bedrijf.

Info & prijzen

Wist u dat.…?

Wist u dat u als grondeigenaar verplicht bent volgens de Nederlandse Wetgeving, om u effectief in te zetten voor het bestrijden van invasieve soorten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan Waternavel, Springbalsemien, de Reuzenberenklauw of De Japanse Duizendknoop. Natuurlijk is dat een onwijs lastige opgave. Sommige onkruidsoorten groeien meer dan 2 meter hoog en richten tussentijds veel schade aan. Leidingen, riolering, grondwerk, straatwerk en gebouwen zijn niet veilig tegen de wortels van bijvoorbeeld De Japanse Duizendknoop.

Heeft u vastgesteld dat u te maken heeft met zo’n sterke invasieve soort? Schakel ons dan direct in. Wij hebben een speciaal heet water machine in beheer, die gebruik maakt van een wetenschappelijk softwaresysteem. Door uw plant ‘te scannen’ ontvangen we een uniek behandelplan die geldig is voor de groeifase van uw plant op die specifieke locatie. Het kan voorkomen dat dezelfde onkruidsoort, die op twee verschillende locaties groeit, een ander behandelplan vergt. Dat maakt deze methode zo uniek! U ontvangt als grondeigenaar een uitgebreid rapport zodat u kunt aantonen dat u het bestrijden serieus neemt.

Onkruid verwijderen professioneel: kosten nu opvragen

Zoekt u naar een minder intensieve methode? Dan bieden onze hete lucht machines uitkomst, waarbij we het onkruid wegbranden. Liever uitgraven en eventueel bestrijden met chemische middelen? Allgroen bv is uw partij bij het effectief terugdringen van onkruid! Kom met ons in contact voor alle specificaties en mogelijkheden. We zenden u dan een vrijblijvende offerte voor onkruid verwijderen professioneel.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.