Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding is het verwijderen en bestrijden van (soms hardnekkige) ongewilde gewassen als de Japanse Duizendknoop. Er zijn vele manieren om het onkruid tegen te gaan. Van met de hand het onkruid wieden tot speciale milieuvriendelijk apparatuur. Laat Allgroen B.V. u helpen om van uw ongewenste onkruid af te komen!

Allgroen B.V. is specialist op het gebied van groen. We bieden verschillende bestrijdingsmethoden aan. Er is altijd wel een methode die past bij de huidige situatie van uw tuin. Zowel voor zakelijk als particulier zijn wij uw partner bij uitstek. Vraag gratis meer informatie aan!

Onkruidbestrijding

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Invasieve onkruidsoorten

Invasieve exotische onkruidsoorten zijn planten die van oorsprong eigenlijk niet uit Nederland komen. Ze zijn meegenomen tijdens het reizen of via bepaalde transporten. Omdat de desbetreffende planten geen vijanden kennen in ons land, krijgen zij alle ruimte om zich uit te breiden.

Invasieve onkruidsoorten als de Japanse Duizendknoop, Springbalsemien, Reuzenberenklauw en Waternavel zijn de meest bekende onkruiden. Allgroen B.V. is specialist op het gebied van onkruidbeheersing en verwijdering! We geven u graag meer informatie over onze machines en milieuvriendelijke keuzes. Bent u hoofd van een scholengemeenschap of een bedrijfspand en wilt u uw onkruid weg laten halen? Kom met ons in contact! Ook voor particuliere tuinen kunt u ons inschakelen.

Heet water of hete lucht machine

We lichtten graag 2 onkruidbestrijdingsmethoden voor u uit. Als eerste de heetwatermachine mét softwaresysteem. Het speciale systeem geeft onze hoveniers alle informatie die ze nodig hebben ter plaatse. Denk aan wetenschappelijke bestrijding strategieën door middel van heetwater. Ons innoverende systeem is niet alleen zeer efficiënt, ook uniek in de regio Zuid-Holland!

Naast de bovenstaande heetwatermachine heeft Allgroen bv ook weedheaters die het onkruid met hitte wegbranden. Tot wel 300 graden Celsius! Heeft u onkruid op een lastig te bereiken locatie? Dan is deze methode zeer geschikt. Allgroen B.V. maakt graag milieuvriendelijke opties beschikbaar binnen onkruidbeheersing.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Onkruidbestrijding kosten

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag gratis meer informatie aan via het onderstaande formulier. We hopen snel met je in contact te komen! Volg ons ook via LinkedIn en blijf op de hoogte van all het nieuws rondom Allgroen B.V.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.