Overkapping Dordrecht

Een overkapping Dordrecht laten plaatsen laat u doen door een expert in het vakgebied. Allgroen B.V. plaatst graag uw nieuwe Douglas overkapping. Maar ook zeker van ander materiaal! Denk aan andere houtsoorten, metaal en staal. Genoeg keuze dus.

Een houten overkapping van Douglashout is het meest gekozen. Waarom? Dit materiaal oogt natuurlijk in uw tuin. Daarnaast is het erg sterk en hoeft het niet geïmpregneerd te worden. Ziet u zichzelf al gezellig in de tuin zitten met vrienden? Vraag gratis meer informatie aan.

Al vele klanten gingen u voor

Allgroen B.V. is een bekende naam in de Drechtsteden én daarbuiten. Wij helpen u maar al te graag met uw groen, infra en grondwerken. Dit houdt in dat we uw gehele tuinproject van A tot Z uit handen kunnen nemen. We zorgen voor het ontwerp, de aanleg, en leidingen en het afvoeren van de grond. Tot slot kunt u ook het straatwerk aan ons uitbesteden!

Onze collega’s maken voor u graag een op maat gemaakte houten overkapping mét verlichting. Niet alleen leveren we de basisspullen, ook kunnen we extra accessoires aanleveren om uw tuininrichting compleet te maken. Denk hierbij aan tuinverlichting, schuttingen en tegels. Volledig ontzorgt!

Overkapping Dordrecht
Overkapping Dordrecht

Periodiek onderhoud aan de tuin

U wilt dat uw tuin met nieuwe overkapping Dordrecht er in alle seizoenen perfect uit ziet. Wij begrijpen dat u zelf misschien geen tijd heeft om uw tuin te onderhouden. Of u heeft geen groene vingers. De hoveniers van Allgroen B.V. helpen u hier graag bij!

Over ons

Allgroen B.V. is een grote speler op het gebied van groen, grond & infrastructurele werken. Vanuit ons bedrijf in Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 50 medewerkers actief voor meerdere opdrachtgevers. Wist u dat wij over een modern & uitgebreid machinepark beschikken? Elke dag werken we met zo’n 50 machines; waaronder diverse vrachtwagens, graafmachines, tractors, shovels en onkruidmachines.

Neem contact op met ons

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw overkapping! Neem direct contact met ons op voor het ontvangen van meer informatie. Geheel vrijblijvend. Wij hopen snel met u in contact te komen. Volg ons ook via social media!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.