Reuzenberenklauw bestrijden

Reuzenberenklauw behoort nog altijd tot de invasieve onkruidsoorten die lastig te bestrijden zijn. De witte bloemetjes zijn ideaal voor insecten, maar de bestuiving van deze bloemen vergroot de kans op verspreiding van de planten door heel Nederland. Wat kunt u aan dit probleem doen als u ontdekt dat u te maken heeft met deze invasieve soort?

Reuzenberenklauw bestrijden doet u met de hulp van Allgroen bv. Wij hebben speciale onkruidmachines in beheer die de groei van de plant remmen en daarmee verspreiding terugdringen. Zo houdt u controle over het onkruidprobleem. Wilt u advies over onze onkruidbestrijdingsmethodes? Wij komen graag met u in contact om het probleem snel aan te pakken. Vul hiervoor ons online formulier in.

Info & Prijzen

Allgroen bv: uw partner voor een onkruidvrij terrein

Wij houden ons als organisatie al tientallen jaren bezig met onkruidbestrijding in de publieke ruimte en op privé terreinen. Hiervoor hebben wij door de jaren heen geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken om het onkruid op verschillende plekken terug te dringen. Onze hete lucht machines branden het ongewenste onkruid letterlijk weg. Ook het uitgraven en het zeven van de grond behoort tot onze mogelijkheden, maar dit wordt vaker gedaan bij invasieve onkruidsoorten. De beste methode van invasieve onkruidsoorten zoals bijvoorbeeld de Reuzenberenklauw is onze heet water machine met speciaal ISRP-programma. Met het softwareprogramma, ontvangen we als uitvoerder een uniek behandelplan per invasieve onkruidplant, waarmee het beheersen dus vereenvoudigen.

Het kan ook voorkomen dat we in uw situatie een combinatie van verschillende methodes uitproberen, om de Reuzenberenklauw aanzienlijk terug te dringen. U houdt daarmee controle over het probleem.

Reuzenberenklauw bestrijden: prijs opvragen

Allgroen bv biedt u aantrekkelijk materiaal en de mogelijkheid om uw project op korte termijn uit te voeren. Wij beschikken namelijk over een groot machinepark met veel eigen machines en ruim 45 betrokken medewerkers. Heeft u een dringende klus? Omdat het probleem zich sneller verspreid dan u bij kunt houden? Kom met ons in contact en we bekijken wat er per situatie mogelijk is.

Vooraf inzicht in de kosten? Vul ook dan ons online formulier in. We bekijken uw situatie en geven u een richtprijs zodat u niet onverwachts voor verassingen komt te staan.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur