Reuzenberenklauw verdelgen

Wilt u de reuzenberenklauw verdelgen? De Reuzenberenklauw staat in Europa op de zwarte lijst van invasieve onkruidsoorten. Dat houdt in dat deze onkruidplant zeer moeilijk te verdelgen is. Dat heeft een aantal oorzaken. Eén daarvan is een gebrek aan natuurlijke vijanden en een andere oorzaak is dat de plant grotendeels bestand is tegen chemische middelen. Daardoor is het nooit helemaal mogelijk om de plant volledig te verwijderen. Wel kunt u de plant zodanig terugdringen, dat het probleem onder controle te houden is.

Allgroen bv helpt u hierbij. Wij dringen de Reuzenberenklauw terug door het toepassen van vier methodes. Eén methode is speciaal opgesteld tegen invasieve onkruidsoorten. Wilt u advies ontvangen over welke methode het beste bij uw situatie past? Vul dan ons formulier in. Wij helpen u daarbij snel verder.

Info & Prijzen

Ontdek onze heet water machine met ISRP-programma

Met de heet water machine van Allgroen bv, inclusief vakkundige bestuurder, houdt u het onkruidprobleem onder controle. Het kokende water, brandt de stengels en bladeren in, waardoor de plant aanzienlijk beschadigd. Delen van de reuzenberenklauw sterven daarmee af, waarmee de groei van de plant verminderd.

Het ISRP-programma geeft ons inzicht in de mogelijkheden omtrent bestrijding. We hebben daarmee toegang tot een database met alle nieuwe ontwikkelingen omtrent invasieve onkruidsoorten. Wij ontvangen een zeer gericht behandelplan en houden de voortgang van het onkruidprobleem in de gaten. Wanneer er iets veranderd aan de samenstelling van de plant, kunnen we snel bijspringen.

Hiermee is het goed mogelijk om de plant onder controle te houden. Allgroen bv adviseert u graag over de uitvoering van deze methode. Liever een andere methode?

Wij passen ook het volledig uitgraven van de plant toe, het bestrijden met een hete lucht machine of het pleksgewijs chemisch behandelen van de stengels van de plant. We adviseren u graag over alle methodes die wij toepassen.

Reuzenberenklauw verdelgen

Laat Allgroen bv u helpen in de omgeving van Zuid-Holland. Woont of werkt u verder weg? Wij kijken graag of het beheersen van de reuzenberenklauw in uw situatie haalbaar is. Kom daarvoor met ons in contact.

Wij bieden u altijd een professionele dienstverlening, een expertise van meer dan 39 jaar, specialistisch personeel, welke bestaat uit 45 medewerkers en tot slot een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Vul ons online formulier in om met ons in contact te komen.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur