Tuinonderhoud winter

Al het tuinonderhoud winter kunt u overlaten aan Allgroen B.V. Als specialist in groen, grond en infra zijn wij dé geschikte partner voor het winterklaar maken van uw tuin. Dit doen we graag in opdracht van gemeenten, scholen, bedrijven maar ook particulieren!

Allgroen B.V raad aan om het tuinonderhoud uit te laten voeren voordat de winter begint. Het onderhoud bestaat bijvoorbeeld uit het verwijderen van bladeren en onkruid, gevoelige planten op een beschutte plaats zetten en winterbescherming toevoegen aan planten die niet tegen de vorst kunnen. Ontvang gratis informatie over tuinonderhoud winter!

Allgroen B.V.

Ons werkgebied is binnen heel Zuid-Holland. Al meer dan 35 jaar werken onze hoveniers met veel plezier aan al het groen in de regio. Geen project is onze te gek! Heeft u een bijzonder project dat u met ons wil bespreken? Laat het ons weten. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Tuinonderhoud winter
Tuinonderhoud winter
Tuinonderhoud winter

Wilt u graag een tuin die ook in de winter prachtig groen is? Dan kunt u kiezen voor een mix van zomerse bloemen en vaste wintergroene beplanting. Wij willen u graat wat tijd besparen door al het werk uit handen te nemen. Van ontwerp, aanleg tot periodiek onderhoud. Vraag informatie aan!

Offerte op maat

Ontvang binnen één week een offerte op maat voor uw tuinonderhoud winter. Eventueel kunnen we ook even langs komen bij u op locatie om de huidige situatie te bekijken. Laat uw gegevens achter via het formulier onderaan de pagina. Zoals benoemd nemen we binnen 7 dagen contact met u op!

Stel vrijblijvend uw vraag aan ons

Onze projecten kunt u volgen via social media. Hier delen we wekelijks het laatste nieuws rondom Allgroen, waaronder de nieuwste projecten uit het portfolio. Volg ons direct! We hopen snel met u in contact te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.