Vrachtwagen huren met chauffeur

Bij Allgroen bv kunt u zeer voordelig een vrachtwagen huren met chauffeur. Hoveniersbedrijf Allgroen bv heeft verschillende vrachtwagens die beschikbaar zijn voor verhuur. De inzet van een vrachtwagen kan u veel werk uit handen nemen. U kunt een vrachtwagen inzetten bij het ophalen of deponeren van grondstoffen of voorwerpen. Pallets, funderingsmateriaal, betonblokken, boomstronken of ander (bouw)materiaal kan eenvoudig vervoerd worden.

Allgroen bv heeft in haar machinepark in Dordrecht tevens een vrachtwagen met kraan beschikbaar. Daarmee kunnen zware lasten worden opgetild en eventueel verplaatst worden. Ook voor het vervoer van kleine machines, biedt een vrachtwagen uitkomst. Wilt u meer informatie? Vul ons formulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie op maat.

Info & prijzen

Vrachtwagen huren met chauffeur. Uw opties

Indien u ervoor kiest om een vrachtwagen bij ons te huren, ontvangt u per direct een deskundige chauffeur. De chauffeur is in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en tevens op de hoogte van alle veiligheidseisen. De medewerker kan u bij de uitvoering van het beoogde project altijd passend adviseren. En dat kan u uiteindelijk veel tijd besparen.

Modern machinepark

Hoveniersbedrijf Allgroen bv is al meer dan 37 jaar uw uitvoerder van groenvoorziening in de groene buitenruimte. We beschikken over een modern machinepark in Dordrecht. We beschikken over meer dan 50 machines, trucks en materiaal om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren. De machines van Allgroen bv maken wij graag beschikbaar voor verhuur. Ontdek wat u nog meer kunt huren.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Vrachtwagen huren met chauffeur. Wat kost dat?

Allgroen bv helpt u graag verder met (grootschalig) vervoer. Van het transporteren of deponeren van grondstoffen of machines. U kunt zeer voordelig een vrachtwagen huren met chauffeur. Wij bieden u een aantrekkelijk tarief. Daarnaast profiteert u van een goede service en een flexibele inzet van onze medewerkers. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prijzen? Vul dan ons informatieformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Informatie & Prijzen

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over een vrachtwagen huren met chauffeur? Neem contact op  metAllgroen B.V! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook gewoon een vraag stellen. Bekijk ook eens onze social media account om onze bijzondere projecten te zien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen
Grond
Infra
Machineverhuur