Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Vrachtwagen met kraan huren

Wilt u graag een vrachtwagen met kraan huren? Allgroen bv heeft diverse vrachtwagens in beheer die u voordelig bij ons kunt huren. De inzet van een vrachtwagen is handig bij het ophalen of deponeren van grondstoffen. Funderingsmaterialen, pallets, betonblokken, balkenstenen, boomstronken of ander (bouw)materiaal kunt u heel eenvoudig vervoeren.

De vrachtwagen is voorzien van een telescoop arm. Zo kunnen zware lasten worden opgetild en verplaatst worden. Ook kunnen er kleine hijswerkzaamheden worden verricht. Uiteraard kunnen ook kleine machines worden vervoerd. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een vrachtwagen met kraan? Het personeel van Allgroen bv voorziet u graag van passend advies. Bel voor informatie of vul ons formulier in voor een prijsindicatie.

Info & prijzen

Meer dan 37 jaar expertise

Allgroen mag al meer dan 37 jaar werkzaamheden uitvoeren in de groene buitenruimte. Dat doen we al jaren met veel plezier voor particulieren, organisaties, waterschappen, overheidsinstanties, woningbouwcoöperaties, aannemers en nog veel meer! Dankzij onze gunstige ligging in Dordrecht zijn we binnen no-time bij u op locatie. Ons moderne machinepark biedt ruimte voor meer dan 50 verschillende machines. Deze zijn in eigen beheer en tevens beschikbaar voor verhuur.

Wanneer u een machine huurt bij Allgroen bv, dan ontvangt u automatisch een ervaren bestuurder of chauffeur. Deze chauffeur is voorzien van alle veiligheidseisen omtrent vrachtwagenvervoer en is in het bezit van een chauffeursdiploma. De medewerker kan bij de uitvoering van uw klus passend advies op maat geven. En dat kan u uiteindelijk een hoop tijd besparen.

Vrachtwagen met kraan huren

Laat Allgroen bv uw gewenste vracht vervoeren. Vrachtwagen met kraan huren doet u voordelig bij Allgroen bv. Bij ons profiteert u van transparante prijzen, uitstekende service en een vakkundige uitvoering van uw project. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Of wilt u graag meer informatie over het huren van een vrachtwagen met kraan? Vul ons informatieformulier in. U ontvangt dan extra informatie of een prijsindicatie op maat. Voor vragen zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur