Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Minigraafmachine huren

Een minigraafmachine huren doet u voordelig bij Allgroen bv. Bent u van plan om grondwerk te verrichten? En heeft u niet veel ruimte voor een grote graafmachine? Kies dan voor het huren van een kleine graafmachine. Deze machines worden ingezet in en rondom woonruimte met een klein oppervlak. Maar ook bij de aanleg en onderhoud van moeilijk bereikbare infrastructuur, zoals bijvoorbeeld leidingwerk.

De minigravers van Allgroen bv zijn zeer compact, wendbaar en multifunctioneel. Dankzij een snelwisselsysteem kan er zeer snel gewisseld worden tussen de beschikbare uitrustingsstukken. Al onze machines worden nauwkeurig gecontroleerd en dagelijks schoongemaakt. Zo bent u al gauw verzekerd van een goedwerkende 1,5 tons minigraver.

Allgroen B..V. is al meer dan 40 jaar uitvoerder van groen, grond en infrastructureel werk. Van grote complexe projecten tot kleine (huis)klussen. En adviseert u graag over de uitvoering van uw project. Ook kunt u te allen tijde vrijblijvend advies ontvangen over het huren van materieel.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op door dit online formulier in te vullen. We sturen u dan direct een prijs voor kleinere minigraafmachine huren.

Gratis brochure aanvragen
Minigraafmachine huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Minigraafmachine huren. Voor een professioneel resultaat

Bij Allgroen bv beschikt iedere medewerker over de gewenste diploma’s. Waaronder ook het VCA-certificaat. We kunnen veilig met alle typen machines werken. Wel zo prettig. Wanneer u een minigraafmachine huurt bij Allgroen bv, ontvangt u automatisch een specialistische bestuurder. Onze chauffeurs leveren efficiënt vakwerk af, geheel naar wens.

U profiteert bovendien van een professioneel resultaat en u hoeft niet eens uw handen vuil te maken. Huur daarom een minigraver inclusief bestuurder en bespaar veel tijd met de goede dienstverlening van Allgroen bv.

Geavanceerd machinepark

Heeft u naast een minigraafmachine nog meer materieel nodig? Dat kan! Bij Allgroen bv in Dordrecht kunt u terecht voor o.a. trilplaten, rupsdumpers, grondverzetmachines, stobbenfrezen, hout versnipperaars en natuurlijk vrachtwagens. Uiteraard zijn onze vrachtwagens inclusief autolaadkraan ook te huur. Wij geven u graag advies over de inzet van onze machines. Bel voor vragen of advies met een specialistische medewerker.

Minigraafmachine huren. Op een duurzame wijze

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Allgroen bv investeert ieder jaar in nieuwe ontwikkelingen om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken. Zo rijden al onze machines op de milieuvriendelijke brandstof GTL-Fuel. En daarnaast heeft Allgroen bv de allereerste hybride vrachtwagen met autolaadkraan in de Drechtsteden aangeschaft.

Allgroen bv werkt veel voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. We willen niet alleen graag de groene buitenruimte voor iedereen verzorgen, maar deze ook behouden.

Gratis brochure aanvragen

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Alle projecten bekijken

Offerte Minigraafmachine huren

Allgroen B.V. helpt u graag op weg met minigraafmachine huren. Kortom, bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag meer informatie via het onderstaande formulier. Volg ons ook via LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Allgroen B.V.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Lees meer

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Lees meer

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Lees meer

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer