Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Minigraver huren

Wilt u graag een minigraver huren? Hoveniersbedrijf Allgroen bv helpt u graag verder. Wij zijn specialist is het ontwerpen en uitvoeren van groenprojecten. Geniet van één van onze uitlopende diensten. Of huur een minigraver uit ons uitgebreid machinepark. Al onze machines worden dagelijks schoongemaakt en uitvoerig gecontroleerd.

Bij iedere verhuur van één van onze veelzijdige machines, ontvangt u direct een ervaren bestuurder of chauffeur. Zo bent u immers verzekerd van een hoge kwaliteit dienstverlening. Ook wanneer we kijken naar veiligheid, is het veilig werken met een minigraver belangrijk. Onze medewerkers zijn onder andere in het bezit van een VCA certificaat en bieden u in alle gevallen een veilige dienstverlening. Ook in het geval van een calamiteit grijpen zij snel in.

Wanneer u interesse heeft in huren van een graafmachine in Rotterdam en omgeving bekijk dan de mogelijkheden bij Allgroen bv. En vraag direct een prijs bij ons aan om binnen één week een offerte van ons te ontvangen.

Minigraver huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Minigraver huren. Voor professioneel vakwerk

Een minigraver huren doet u voordelig bij Allgroen. Bij ons profiteert u altijd van een aantrekkelijke prijs. Wanneer u een machine huurt van Allgroen bv, zorgen wij er tevens voor dat deze op locatie wordt bestuurd door een ervaren medewerker.

Zo zijn onze bestuurders -zoals eerder genoemd- in het bezit van de nodige diploma’s, zoals VCA-certificaten. Zij weten als geen ander hoe de machine werkt en hoe er veilig met de machine moet worden omgegaan. Daarnaast leveren ze een professioneel resultaat. U bespaart niet alleen geld, maar ook een hoop tijd wanneer u een minigraver huurt van Allgroen bv.

Machinepark

Allgroen bv beschikt over een groot machinepark in Dordrecht. We verhuren naast minigravers, ook graafmachines, hout versnipperaars, trilplaten, rupsdumpers, stobbenfrezen, grondverzetmachines en vrachtwagens. Ook voor het huren van een vrachtwagen met autolaadkraan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Graag advies ontvangen over de juiste machine? Dat kan! Bel vrijblijvend met één van onze medewerkers.

Oog voor het milieu

Al onze machines rijden sinds februari 2017 op GTL-Fuel. Deze brandstof is gemaakt van aardgas en is een stuk minder milieubelastend. Allgroen draagt zo bij aan een betere luchtkwaliteit in de (stedelijke) omgeving. Wist u trouwens al dat wij het eerste bedrijf zijn in de Drechtsteden zijn die een hybride autolaadkraan heeft aangeschaft? Deze vrachtwagen rijdt op een accu en stoot daarmee geen CO2 meer uit.

Kortom: Allgroen bv is uw partner voor duurzame machines in de groene buitenruimte.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Minigraver huren. Gewoon bij Allgroen bv

Genieten van een complete service en uitstekende voorwaarden? Kies voor Allgroen bv. Heeft u interesse in minigraver huren?

Neem vrijblijvend contact op. Bel ons via 078 – 61 62 837 of vul ons onderstaande informatieaanvraagformulier in voor een prijsindicatie op maat.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.