Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Mobiele graafmachine huren met machinist prijs

De prijs voor het huren van een  mobiele graafmachine huren met machinist ontvangen? Bij Allgroen B.V. kun je al een bandenkraan of rupskraan inhuren vanaf €60,85 inclusief bediening. Goed om te benoemen is dat onze machines binnen een straal van 50km rondom Dordrecht in te huren zijn.

Welke soorten mobiele graafmachines zijn er?

Mobiele kranen komen in verschillende typen. Denk aan bandenkranen en rupskranen. Een bandenkraan mag de openbare weg op en kan daardoor gemakkelijk van A naar B rijden. Dit scheelt extra vervoer. De bandenkraan daarentegen biedt op onstabiele ondergronden (zoals modder en zand) een stabiel platform om te graven. Bij Allgroen B.V. kunt u verschillende typen inhuren voor uw project.

Van grote- tot kleine projecten; bij ons bent u aan het juiste adres. Denk aan periodieke onderhoudsklussen voor woningbouwverenigingen tot afgraven van bouwterrein.

Mobiele graafmachine huren met machinist prijs

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Ons uitgebreide machinepark

Naast de graafmachines zijn er meer werktuigen die u kunt inzetten voor uw project. Denk aan shovels, duurzame onkruidbestrijdingsmethoden of tractoren. Op onze verhuur pagina vindt u een overzicht van alle actuele verhuurmogelijkheden.

Over Allgroen B.V.

Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar dé professionele speler op het gebied van groen, grond, infra en machineverhuur. Per dag zijn er meer dan 50 medewerkers op pad om verschillende projecten uit te voeren in opdracht van woningbouwverenigingen, bedrijven maar ook voor particulieren.

Duurzaamheid speelt een grote rol in de manier waarop wij te werk gaan. Een voorbeeld hiervan is dat wij gebruik maken van GTL-Fuel om ons machinepark te voorzien van brandstof. Deze GTL-Fuel is minder milieubelastend dan de gebruikelijke brandstof die veel voorkomt. Juist omdat wij een belangrijke speler binnen het groen zijn, willen wij het voortouw nemen en investeren in duurzaamheid, materiaal en andere oplossingen die beter zijn voor dier, mens en milieu. Lees meer over duurzaamheid.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Direct een aanvraag doen

Wilt u direct een aanvraag doen, en een offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand ons verhuurformulier in. Ook als u nog niet precies weet welke graafmachine u nodig heeft. Onze collega’s geven u hier graag passend advies over.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.