Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Verhuur minigraver

Op zoek naar verhuur minigraver? Dan bent u aan het juiste adres bij Allgroen bv. Wij zijn namelijk de specialist in ontwerp, advies en uitvoering van groenprojecten. Wij bieden u de meest uiteenlopende diensten en ook voor de verhuur van een minigraver bent u bij ons van harte welkom.

Wij zijn al ruim 37 jaar actief in de branche en hebben door de jaren heen een uitgebreid machinepark opgebouwd, waardoor wij u vandaag de dag ook de mogelijkheid van verhuur van een minigraver kunnen bieden. In ons eigen machinepark staan meer dan 50 specialistische machines die wij dagelijks gebruiken voor onze groen, grond en infrawerken. Ook hebben we monteurs in dienst die de machines controleren, repareren en schoonmaken.

Wanneer u interesse heeft in het huren van een minigraver, maar eerst nog de prijs wilt weten, doe dan een vrijblijvend verhuurverzoek! Klik hier. We sturen u dan binnen een week een offerte naar u toe, zodat u op het gemak een keuze kunt maken.

Aanvraag doen
Verhuur minigraver

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Minigraver huren

U kunt altijd bij ons terecht voor machineverhuur. Wij bieden u uiteraard uitsluitend machines en voertuigen voor uw groenklus. Al onze machines zijn daarbij van hoogwaardige kwaliteit.

Wanneer u bij ons komt voor de verhuur van een minigraver, dan zorgen wij ervoor dat deze op locatie wordt bestuurd door een ervaren medewerker. Daardoor bent u verzekerd van efficiënt vakwerk. Uiteraard betaalt u een aantrekkelijke prijs voor de verhuur.

Offerte aanvragen

Allgroen biedt u uitstekende voorwaarden en een complete service bij machineverhuur. Heeft u interesse in machineverhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor meer informatie. Bel naar  078 – 61 62 837, mail naar info@allgroenbv.nl. U vindt ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.

Toch liever eerst inzicht in de kosten van verhuur van bijvoorbeeld een minigraver? Vul  meteen het online informatieaanvraagformulier in op onze website. Wij zenden u dan binnen 1 week een passende offerte toe voor het huren van een minigraver inclusief bestuurder.

Gratis brochure aanvragen

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Alle projecten bekijken

Gratis offerte om autolaadkraan te huren

Huur vandaag nog voordelig een autolaadkraan bij Allgroen bv. Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Bel voor autolaadkraan huren met een medewerker. Of vul ons onderstaande formulier in. Via LinkedIn leest u meer over onze huidige projecten.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Lees meer

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Lees meer

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Lees meer

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer