Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Graszaaimachine huren

Bent u van plan om uw gazon in te zaaien, te herstellen of te renoveren? Maak dan gebruik van een graszaaimachine. Een graszaaimachine huren doet u eenvoudig bij Allgroen bv. Bij ons trekt u profijt van aantrekkelijk geprijsd materiaal. Tevens ontvangt u altijd specialistisch advies op maat.

Voor het huren van een graszaaimachine doen wij u graag een voorstel op maat. Ontdek ook eens onze andere machines die in combinatie met de trekker verhuurd worden! Voor een overzicht van alle machines uit ons machinepark; klik hier. 

Onkruid machine

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

GRASZAAIMACHINE HUREN. DE VOORDELEN VAN EEN GEZOND GAZON

Een goed verzorgd gazon zorgt niet alleen voor een betere uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar verhoogt tevens de waarde en voorkomt erosie van de bodem. Geluid, warmte en vocht worden beter geabsorbeerd wanneer uw gazon gezond is. En dat zorgt voor een koelere en rustigere omgeving. Onderhoud aan uw gazon is belangrijk om deze gezond te houden. Met een graszaaimachine kunt u uw gazon onderhouden en/ of opnieuw inzaaien.

HET INZAAIEN VAN UW GAZON

Om uw gazon gezond opnieuw in te zaaien is het van belang de grond voor te bereiden. Daarvoor moet u de grond ploegen en bewateren. Graszaden en zaailingen hebben immers water nodig om te kunnen kiemen en wortelen. Na het bemesten van de grond kunt u uw gazon vervolgens inzaaien. Als uw gazon in relatief goede staat verkeert, kunt u dezelfde graszaden gebruiken als voorheen. Allgroen bv adviseert u graag over de mogelijkheden en toepassingen die een graszaaimachine u biedt. Een graszaaimachine huren doet u namelijk voordelig bij Allgroen bv.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

RASZAAIMACHINE HUREN. BINNEN 1 WEEK EEN OFFERTE

Ons personeel bestaat uit enthousiast getrainde hoveniers die uw gazon vooraf kunnen inspecteren en u passend advies kunnen geven. Daarnaast kennen zij alle ins en outs over het toepasbare materieel. Zo weet u zeker dat de machine zo effectief mogelijk ingezet zal worden. Wanneer u een machine bij Allgroen bv bestelt, ontvangt u automatisch een competente bestuurder of chauffeur. Deze bestuurder in het bezit van o.a. gehoor- en gezichtsbescherming en de nodige veiligheidsdiploma’s.

Schakel ons daarom in wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van machineverhuur. En vraag direct een prijsindicatie aan op maat.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.