Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Houtversnipperaar huren

Op zoek naar een voordelige aanbieder voor houtversnipperaar huren? Allgroen bv is uw partner! Wij bieden u een houtversnipperaar voor snoeiafval aan. Naast een voordelige prijs, ontvangt u ook direct een specialist die u kan assisteren bij het gebruik van de houtversnipperaar. Wel zo prettig.

Bij het snoeien of rooien van bomen, struiken en (groot- of kleinschalig) groen, kan veel afval ontstaan. Soms zoveel afval, dat het lastig wordt om te vervoeren. Met een houtversnipperaar kunt u het afval gemakkelijk versnipperen. Takken, bladeren en tuinafval worden eenvoudig verdeeld met een houtversnipperaar van Allgroen bv.

Wenst u kortom meer inzicht te ontvangen over de kosten van machineverhuur bij Allgroen bv? Vraag via deze weg dan een offerte bij ons op. Deze is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Na uw aanvraag, sturen onze medewerkers de offerte binnen 1 week naar u toe.

Houtversnipperaar huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Houtversnipperaar huren. Veilig en betrouwbaar machineverhuur

Wanneer u kiest voor Allgroen bv voor houtversnipperaar huren, profiteert u van specialistische kennis. Niet alleen leveren wij de gewenste machine bij u op locatie, maar de machine wordt ook nog bediend door één van onze ervaren medewerkers. Het personeel van Allgroen bv beschikt over de gewenste diploma’s, waaronder het VCA-certificaat. Zo worden de machines veilig bediend en kunt u vertrouwen op een professioneel resultaat.

Houtversnipperaar huren. Gewoon bij Allgroen bv

Heeft u naast het huren van een houtversnipperaar nog meer materieel nodig? Dat kan! Allgroen bv heeft een geavanceerd machinepark in Dordrecht. Gevestigd aan de Sikkelstraat, kunt u bij ons terecht voor: rupsdumpers, grondverzetmachines, graafmachines, minigravers, stobbenfrezen en o.a. trilplaten. Ook kunt u onze vrachtwagens inclusief autolaadkraan huren.

Weet u anders gezegd niet zeker welke machine het meest geschikt is voor uw klus? Bel voor vragen of voor passend advies met een specialistische medewerker. U vindt ons telefoonnummer op de contactpagina van onze website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Offerte op maat binnen 1 week!

Allgroen bv investeert ieder jaar in nieuwe ontwikkelingen om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken. Daarmee onderstrepen we het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van een houtversnipperaar? Houtversnipperaar huren doet u eenvoudig en voordelig bij Allgroen bv! Graag een prijsindicatie ontvangen? Vul ons informatieformulier in.

Voor vragen of advies kunt u ten alle tijden terecht bij ons personeel. Bel via 078 – 61 62 837 of mail met info@allgroenbv.nl.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.