Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Trilplaat huren

Gaat u binnenkort uw plantsoen of tuin bestraten? Of wilt u sierbestrating aanleggen? En bent u op zoek naar het huren van een goedkope trilplaat? Voordelig een trilplaat huren doet bij hoveniersbedrijf Allgroen bv in Dordrecht. Wij hebben drie verschillende trilplaten die wij beschikbaar stellen voor verhuur. De beste trilplaat in uw situatie is afhankelijk van de omvang van uw klus. Laat u vooraf goed adviseren door één van onze medewerkers!

Er zijn geschakelde trilplaten, standaard trilplaten en gebruiksvriendelijke trilplaten. Er zijn zelfs trilplaten geschikt voor het aanleggen van volledige straten. Welke trilplaat geschikt is voor uw project is heel erg afhankelijk van de omvang van de bestrating. Sommige trilplaten kunnen bijvoorbeeld enkel voorwaarts bewegen. Andere hebben weer een maximumsnelheid. Gaat u sierbestrating aanleggen in uw tuin? Dan is wellicht een lichte trilplaat voldoende. Liever een complete oprit aanleggen? Dan is een zwaardere trilplaat wenselijk. Wat uw klus ook is, een trilplaat huren doet u bij Allgroen bv!

Trilplaat huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Veilig materieel huren

Het huren van een trilplaat bij Allgroen bv heeft vele voordelen. Niet alleen bieden wij u een aantrekkelijke prijs, maar u ontvangt ook een specialistische medewerker die het werk voor u uitvoert. Zo bent u al snel verzekerd van een professioneel resultaat. Zelfs zonder uw handen vies te maken. Hoe voordelig is dat! Ons personeel is getraind in het besturen van uw gewenste machine. Na het maken van een afspraak levert onze medewerker de machine af op locatie. De medewerker helpt u bij uw klus en kan u tevens voorzien van passend advies. Vertrouw op de kwaliteit van Allgroen bv, huur vandaag nog een trilplaat.

Bespaar tijd en geld

Allgroen bv investeert al jarenlang in duurzaam en veilig materieel. Zo rijden al onze machines sinds 2017 op een energiezuinige brandstof GTL-Fuel. We werken volgens duurzame stramienen bij het uitvoeren van uw groen, grond of infrastructurele klus. Zo dragen we bij aan een groene en duurzame buitenruimte.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Een trilplaat huren doet u snel en eenvoudig bij ons machinepark in Dordrecht. Gelegen aan de Sikkelstraat zijn we snel te bereiken. Benieuwd naar onze prijzen? Vul dan ons onderstaande informatieformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een prijsindicatie op maat. Voor vragen of advies kunt u te allen tijde terecht bij ons personeel.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.