Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Tuin egaliseren machine

Bent u geïnteresseerd in een speciale machine voor het egaliseren van uw tuin? Allgroen bv heeft de juiste machines in huis, waaronder een tuin egaliseren machine, om het werk in uw tuin te vereenvoudigen. Nu ook beschikbaar voor verhuur.

Wanneer u een machine huurt bij Allgroen bv voor het egaliseren van uw tuin, ontvangt u meteen ook een vakkundige medewerker die de machine bediend. Dat is nodig om alle (VCA) veiligheidsregels in en rondom de machine uit te voeren. Zo waarborgen we niet alleen een veilige dienstverlening, maar ook een hoge kwaliteit. Onze medewerkers hebben namelijk jarenlange ervaring op ieder van onze machines.

Wilt u een machine – zoals een tuin egaliseren machine – bij ons huren? We sturen u graag een overzicht waarin we de prijzen m.b.t. verhuur uiteen hebben gezet. Wanneer u de machine nodig heeft in Zuid-Holland, vernemen we graag van u. Woont of werkt u daarbuiten? Dan kijken we per situatie of het huren van machines haalbaar is.

Tuin egaliseren machine

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Voor machineverhuur en uitvoering is Allgroen bv uw partner

Voor het huren van specialistische machines voor werkzaamheden in en rondom uw tuin, is Allgroen bv graag uw partner. Wij beheren meer dan 50 specialistische machines in ons eigen machinepark in Dordrecht. Daarbij investeren we ook jaarlijks in de aanschaf van elektrische machines. Daarnaast hebben we onlangs ook niveau 4 van de prestatieladder bereikt, waarmee we aantonen dat we ons actief inzetten om de CO2-uitstoot te verminderen. Een groot deel van onze machines rijdt inmiddels ook op de minder milieuvervuilende brandstof GTL-Fuel.

Kortom, wanneer u een duurzame partner zoekt die zich actief inzet om de negatieve CO2-gevolgen van haar werkzaamheden in de regio te verminderen, is Allgroen bv zeker het overwegen waard.

Huur een tuin egaliseren machine, inclusief bestuurder!

Hulp nodig bij het egaliseren van uw tuin? Huur dan een machine inclusief vakkundige bestuurder bij Allgroen bv. Wij garanderen een hoogwaardig kwaliteit in uw tuin. Eventueel voeren wij ook graag nog andere werkzaamheden uit in uw tuin. Denk aan het plaatsen van bestrating, constructies zoals overkappingen, schuttingen, damwanden, speelvoorzieningen, plantenborders, vijvers en meer.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Gratis meer informatie

Vraag nu uw prijs op voor het huren van een tuin egaliseren machine, inclusief bestuurder! Doe dat via onderstaand formulier op de website van Allgroen bv en laat u positief verassen door ons aantrekkelijk tarief op het gebied van machineverhuur.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.