Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Autolaadkraan huren

Bij Allgroen bv kunt u eenvoudig en betaalbaar een goedwerkende autolaadkraan huren. Met een autolaadkraan kunt u lading direct van de vrachtwagen halen. Er is geen gedoe met het moeten inschakelen van een aparte kraanwagen. Na aankomst op de plaats van bestemming kan direct worden begonnen met lossen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Maak het uzelf makkelijk met een autolaadkraan van Allgroen bv.

Allgroen bv heeft in haar machinepark in Dordrecht diverse vrachtwagens beschikbaar. Naast autolaadkranen kunt u bij ons ook aparte vrachtwagens of een vrachtwagen met kraan huren. Wilt u meer informatie? Vul ons formulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie op maat. U kunt hier alvast meer lezen over de tarieven voor transportverhuur. 

Autolaadkraan huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Autolaadkraan huren. Eerste hybride autolaadkraan van de Drechtsteden

Allgroen B.V. is de allereerste organisatie in de Drechtsteden die een hybride autolaadkraan in werking heeft genomen. We onderstrepen daarmee het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij al onze werkzaamheden hebben we oog voor de impact op mens en milieu. De accu’s van de autolaadkraan laden in de nacht op. Gedurende de dag kan de laadkraan op de accu’s rijden. We zetten ons daarmee actief in voor het verminderen van de plaatselijke emissies. Een ander voordeel van de hybride autolaadkraan is dat de motor nauwelijks geluid maakt. We kunnen zo stiller werken waardoor u minder overlast ervaart. En dat heeft voordelen voor iedereen.

Verhuur bij Allgroen bv

Indien u besluit om een autolaadkraan bij Allgroen te huren, ontvangt u automatisch een deskundige chauffeur. De chauffeur is immers in het bezit van de juiste vervoersdiploma’s en tevens op de hoogte van de veiligheidseisen. Zo wordt uw project op een veilige manier uitgevoerd. Daarnaast kunt u passend advies ontvangen. Allgroen bv voert al meer dan 35 jaar diverse projecten uit in de groene buitenruimte. Door ons moderne machinepark in Dordrecht hebben we altijd toegang tot het beste materieel voor uw specifieke klus. Bekijk eens ons volledige huurassortiment qua transport!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Gratis offerte om autolaadkraan te huren

Huur vandaag nog voordelig een autolaadkraan bij Allgroen bv. Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Bel voor autolaadkraan huren met een medewerker. Of vul ons onderstaande formulier in. Via LinkedIn leest u meer over onze huidige projecten.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.