Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Vrachtwagen huren met chauffeur

Bij Allgroen bv kunt u zeer voordelig een grote of kleine vrachtwagen huren met chauffeur. Hoveniersbedrijf Allgroen bv heeft verschillende vrachtwagens die beschikbaar zijn voor verhuur. De inzet van een vrachtwagen kan u veel werk uit handen nemen. U kunt een vrachtwagen inzetten bij het ophalen of deponeren van grondstoffen of voorwerpen. Pallets, funderingsmateriaal, betonblokken, boomstronken of ander (bouw)materiaal kan eenvoudig vervoerd worden.

Allgroen bv heeft in haar machinepark in Dordrecht tevens een vrachtwagen met kraan beschikbaar. Daarmee kunnen zware lasten worden opgetild en eventueel verplaatst worden. Ook voor het vervoer van kleine machines, biedt een vrachtwagen uitkomst. Wilt u meer informatie? Vul ons formulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie op maat.

Tarieven transport vrachtwagen

Wat kost een vrachtwagen met chauffeur? De uiteindelijke tarief voor het inhuren van een vrachtwagen inclusief chauffeur hangen af van wat u wilt transporteren, en waar naartoe. Voor onze BE-combinatie bent u ongeveer €20 per uur (exclusief chauffeur) kwijt. Voor groter transport moet u denken aan €90 tot €120 per uur (inclusief chauffeur).

tarieven transport vrachtwagen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Vrachtwagen huren met chauffeur. Uw opties

Indien u ervoor kiest om een vrachtwagen bij ons te huren, ontvangt u per direct een deskundige chauffeur. De chauffeur is in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en tevens op de hoogte van alle veiligheidseisen. De medewerker kan u bij de uitvoering van het beoogde project altijd passend adviseren. En dat kan u uiteindelijk veel tijd besparen. Lees alvast meer over de opties en de prijzen voor het inhuren van een vrachtwagen op onze website!

U kunt verschillende vrachtwagens bij ons inhuren voor uw klus. Denk aan een kleine vrachtwagen. Ook wel de BE-Combinatie. Maar ook grote vervoersklussen als grond, groen of bouwmateriaal kunnen vervoerd worden met onze grotere vrachtwagens. Zoals eerder benoemd hangen de tarieven en prijzen voor de machines af van welke machien u inhuurt! Wij geven u daar graag kosteloos advies over. Voor ieder project is Allgroen B.V. de beste keuze.

Modern machinepark

Hoveniersbedrijf Allgroen bv is al meer dan 37 jaar uw uitvoerder van groenvoorziening in de groene buitenruimte. We beschikken over een modern machinepark in Dordrecht. We beschikken over meer dan 50 machines, trucks en materiaal om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren. De machines van Allgroen bv maken wij graag beschikbaar voor verhuur. Ontdek wat u nog meer kunt huren.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Vrachtwagen huren met chauffeur

Allgroen bv helpt u graag verder met (grootschalig) vervoer. Van het transporteren of deponeren van grondstoffen of machines. U kunt zeer voordelig een vrachtwagen huren met chauffeur. Wij bieden u een aantrekkelijk tarief. Daarnaast profiteert u van een goede service en een flexibele inzet van onze medewerkers. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prijzen? Vul dan ons informatieformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Meer informatie ontvangen over een vrachtwagen huren met chauffeur? Neem contact op  met Allgroen B.V! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook gewoon een vraag stellen. Bekijk ook eens onze social media account om onze bijzondere projecten te zien.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.