Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Vrachtwagen met kraan huren

Wilt u graag een vrachtwagen met kraan huren? Allgroen B.V. heeft diverse vrachtwagens in beheer die u voordelig bij ons kunt huren. De inzet van een vrachtwagen is handig bij het ophalen of deponeren van grondstoffen. Funderingsmaterialen, pallets, betonblokken, balkenstenen, boomstronken of ander (bouw)materiaal kunt u heel eenvoudig vervoeren.

De vrachtwagen is voorzien van een telescoop arm. Zo kunnen zware lasten worden opgetild en verplaatst worden. Ook kunnen er kleine hijswerkzaamheden worden verricht. Uiteraard kunnen ook kleine machines worden vervoerd met de kleinere vrachtwagen (BE-Combinatie). Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een vrachtwagen met kraan? Het personeel van Allgroen bv voorziet u graag van passend advies.

Wat kost een vrachtwagen per km? Wij begrijpen dat u graag meer inzicht wil in de kosten voor een vrachtwagen per kilometer. Deze prijs hangt naast het aantal kilometers af van het type transport dat u inhuurt. U kunt een indicatie van de kosten voor het inhuren van de vrachtwagens en BE combinatie hier bekijken. Of vraag direct een offerte aan.

wat kost een vrachtwagen per km

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Vrachtwagen met kraan huren. Meer dan 37 jaar expertise

Allgroen mag al meer dan 37 jaar werkzaamheden uitvoeren in de groene buitenruimte. Dat doen we al jaren met veel plezier voor particulieren, organisaties, waterschappen, overheidsinstanties, woningbouwcoöperaties, aannemers. En nog veel meer klanten. Ons moderne machinepark biedt dan ook ruimte voor meer dan 50 verschillende machines. Deze zijn volledig in eigen beheer en tevens beschikbaar voor verhuur. Goed om te benoemen is dat wij de verhuur van vrachtbeschikbaar stellen binnen de regio van 50 kilometer om Dordrecht.

Wanneer u een machine huurt bij Allgroen bv, dan ontvangt u automatisch een ervaren bestuurder of chauffeur. Deze chauffeur is voorzien van alle veiligheidseisen omtrent vrachtwagenvervoer en is in het bezit van een chauffeursdiploma. De medewerker kan bij de uitvoering van uw klus passend advies op maat geven. En dat kan u uiteindelijk een hoop tijd besparen.

Vrachtwagen met kraan huren

Laat Allgroen bv uw gewenste vracht vervoeren. Vrachtwagen met kraan huren doet u voordelig bij Allgroen bv. Bij ons profiteert u onder andere van transparante prijzen, uitstekende service en een vakkundige uitvoering van uw project. Hoeveel u betaald voor transport? Dat hangt af van welk type transport u nodig heeft. Bekijk hier alvast eens wat prijsindicaties afhankelijk van de vrachtwagen, vrachtwagen met haakarm of BE-combinatie.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte Vrachtwagen met kraan huren

Bent u daarom benieuwd naar onze prijzen? Of wilt u graag meer informatie over het huren van een vrachtwagen met kraan? Vul ons online informatieformulier in. U ontvangt dan extra informatie of een prijsindicatie op maat. Voor vragen zijn we ook telefonisch bereikbaar. Volgt u ons al via social media?

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.