Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Vrachtwagen transport Dordrecht

Het transporteren van grond, grote voorwerpen of materialen kunt u met een gerust hart overlaten aan Allgroen B.V. Onze chauffeur vervoert uw materialen snel en vakkundig van A naar B! Goed om te benoemen is dat we beschikken over een vrachtwagen met kraan. Hierdoor kunnen de spullen gemakkelijk de bak in worden getild zonder dat u zich hier zorgen om hoeft te maken.

De kosten voor het transporteren van goederen in Dordrecht en omgeving verschilt per type transport. Een kleine machine kunnen we vervoeren met de BE-combinatie voor ongeveer €20 per uur (exclusief chauffeur). De kosten voor groot vrachtwagen transport ligt rond de €90 – €120 per uur (inclusief chauffeur).

Let op: wij zijn actief in de regio van Dordrecht en omgeving, tot 50km rondom ons bedrijf die gevestigd is in Dordrecht.

Vrachtwagen transport Dordrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Machineverhuur Dordrecht

Niet alleen kunt u onze vrachtwagen met chauffeur inhuren, ook kunt u onze graafmachines, shovels en ander materiaal inzetten. Omdat we een uitgebreid machinepark hebben kunnen we grote klussen binnen groen, grond en infra volledig voor u uit handen nemen. Wat kost een vrachtwagen per kilometer? Ontdek de prijzen. 

Zoals eerder benoemd heeft één van onze vrachtwagens een speciale autolaadkraan waardoor het mogelijk is om diverse grote en middelgrote machines of materiaal verticaal te transporteren en liften. Geen transport opdracht is ons dan ook te gek! Vraag eens naar de mogelijkheden.

Duurzaam transport

Vanzelfsprekend kijken wij altijd naar de meest verantwoorde en duurzame methoden voor transport. Denk aan efficiënte routes, voorkomen van leegstand van de vrachtwagen en hybride wagens. Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. We doen ons best om ieder jaar te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die de overheid stelt. Benieuwd naar onze VCA, ISO 9001 en CO2-Prestatieladder certificeringen? Bekijk deze op onze website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Prijs aanvraag voor transport

Uw transport is in veilige handen van Allgroen B.V. Via het onderstaande formulier vraagt u direct een prijs op voor de transportmogelijkheden. Ook kunt u hier eventueel kiezen voor een andere machine uit ons machinepark. Vanzelfsprekend kunt u ook een algemene aanvraag doen. We komen zo snel mogelijk terug op uw vraag!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.