Wat klanten zeggen

Altijd een hoogwaardige dienstverlening

Wij vinden het erg belangrijk om een goede service en dienstverlening te leveren. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer onze klanten een recensie naar ons opsturen. Bent u ook zo tevreden over onze dienstverlening? Allgroen bv hoort het graag!

Deel uw mening!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw partner in de groene buitenruimte

Onze haag heel netjes geknipt door de hagenknipper!! Vakwerk.

Joey de Rooij , Particulier project (augustus 2020) 5 sterren, uitstekende service!

Hierbij wil ik doorgeven dat wij zo blij zijn met jullie snelle actie van gisteren. De boom is door uw collega’s verwijderd en dat geeft rust. Ook heel veel andere bomen zijn verwijderd. Wat een ontzettend aardige collega’s waren er aanwezig, en ze hadden alles onder controle. Nogmaals dank voor jullie aanpak en bereidheid om snel actie te ondernemen.

Particuliere klant, Boomkap op de Lindelaan in Dordrecht (nov. 2018)

Snelle reactie op mijn hulpvraag en de klus binnen korte tijd uitgevoerd zoals gevraagd. En netjes achtergelaten. Goed werk waar ik blij mee ben.

Particuliere klant, Particulier project (september 2019) 5 sterren, uitstekende service!

Spreek langs deze weg nogmaals mijn tevredenheid uit over de uitgevoerde werkzaamheden op woensdag (01 juni 2016). De gebruikte materialen zijn geheel overeenkomstig mijn verwachtingen en daarbij zeer degelijk uitgevoerd. Klasse! Volgend voorjaar het overige deel van de tuin.

Particulier, Opdracht renovatie tuin (juni 2016)

Mijn complimenten voor het snoeiwerk van de twee Allgroen-medewerkers (Adriaan & Jeffrey) op de Korte Scheidingsweg. Vakmensen! Knap ook dat hun humeur goed bleef ondanks het barre weer.

Opdrachtgever, Feedback (november 2016)

Bedankt voor het top vakwerk, de creativiteit, de flexibiliteit en de kwaliteit!

Opdrachtgever, Feedback (november 2015)

Complimenten voor de uitvoering en leesbaarheid van de nieuwsbrief!

Particulier, Feedback (mei 2016)

Ik kreeg nog een bedankje van de skaters voor het op zo korte termijn schoonmaken van de skatebaan vorige week vrijdag. Deze eer komt natuurlijk jou (uitvoerder Remco van Someren) en de mensen van firma Allgroen bv toe.

Stadsbeheer Dordrecht, afdeling Spelen, Opdracht Onderhoud (juli 2018)

De nieuwe planken zijn van de week gelegd en het resultaat is helemaal super. Ik wil jullie complimenteren voor de nette afhandeling!

Particuliere klant, Opdracht vervangen tuinplanken (juli 2018)

Het is ongelooflijk hoe Allgroen een idee weet vorm te geven en waar nodig aan te passen. We zijn onder de indruk van de vakbekwaamheid en vriendelijkheid van de uitvoerders en zeer, zeer tevreden!

Opdrachtgever, Feedback (mei 2016)

Via deze weg wil ik een pluim uitdelen aan twee medewerkers van Allgroen bv, die onze tuin gerenoveerd hebben. Wij zijn super blij met de vakmanschap, het harde werken en verstand van zaken! Het resultaat is prachtig en wij zijn meer dan tevreden!

Particulier, Opdracht renovatie tuin (november 2016)

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.