FAQ items aan het laden...
Pinterest2023-01-31T08:44:41+01:00

Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Groene beplanting oogt niet alleen heel mooi, maar zuivert de lucht én maakt ons gezonder. Wij bij Allgroen B.V. snappen als geen ander dat het investeren in een groene stedelijke omgeving altijd een goed idee is. Bij de aanleg van groen is het gezond houden van de grondlaag essentieel om ook de gevolgen van het veranderende klimaat op te vangen. Wij houden ons al meer dan 39 jaar bezig met groen, grond en infra werk. Ontdek ons veelzijdige aanbod:

Groen

Het aanleggen en onderhouden van grootschalig én kleinschalig groen is al meer dan 37 jaar de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Allgroen bv verzorgt grondwerk ten behoeven van onder andere weg- en waterbouw, (nieuw) bouwprojecten, bouwputten en tuin renovaties.

Infra

Een project in de cultuurtechniek, civiele techniek of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele renovatie!

Machineverhuur

Geniet van professioneel verhuur inclusief chauffeur. Zo bent u verzekerd van efficiënte uitvoering en een deskundig resultaat.

Download de brochure
Alles in één gratis overzicht

Allgroen B.V. heeft alle informatie omtrent de dienstverlening gebundeld in een handig overzicht. Ontdek alles over Allgroen bv en download onze brochure. Helemaal gratis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Allgroen bv
0+
jaar actief
0+
jaarlijkse projecten
0+
klanten gingen u voor

Allgroen bv

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Wist u dat wij over een modern en uitgebreid machinepark beschikken? Dagelijks werken we met zo’n 50 vrachtwagens, graafmachines, tractors, shovels en machines.

Interessante nieuwsberichten

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

Op donderdag 11 april is de eerste boom (van de 100) geplant door wethouder Rik van der Linden aan de ..lees verder

Onze nieuwe minigraver 1-ton

Afgelopen week hebben we ons machinepark uitgebreid met een nieuwe minigraver 1-ton van Takeuchi! Dit ..lees verder

Zaagcursus

Enkele collega's hebben een zaagcursus gevolgd! Tijdens de cursus werd niet alleen besproken hoe je o ..lees verder

Kies voor Allgroen bv

Ga naar de bovenkant