Wij hebben onlangs een nieuwe graafmachine aangeschaft; de Volvo ECR145E. Deze robuuste graafmachine heeft brede rupsbanden, die zelfs op moeilijke terreinen effectief wordt ingezet, zonder haar stabiliteit te verliezen.

We zullen deze machine dan ook dagelijks gaan gebruiken tijdens de uitvoering van onze grond- en infrastructurele werkzaamheden.

Beter zicht in de binnenruimte!

De cabine van deze graafmachine heeft uitstekend voor- en zij zicht. Daarmee is het een zeer veilige machine om in drukke verkeerssituaties te gebruiken. Fietsers, voetgangers en auto’s zijn snel op te merken vanuit de cabine.

Dankzij de handige bedieningselementen is het bovendien een zeer prettige machine om mee te werken, wat extra fijn is voor onze medewerkers. De cabine is uitgerust met een eigen klimaatregelsysteem, waarmee de binnentemperatuur verwarmd en gekoeld kan worden. Dit zorgt voor een ideaal werkklimaat.

Bovendien biedt de graafmachine een korte zwenkradius om in krappe ruimten te kunnen werken zonder concessies te doen aan de prestaties. Ook is de machine standaard uitgerust met een draai/kantel systeem, zodat ook hoeken en taluds -van bijvoorbeeld bouwputten of dijken- snel en goed zijn uit te graven. Een overdruk cabine om eventueel in vervuilde grond te kunnen werken is aanwezig. Eveneens zit er standaard een schuifblad op de machine, die zorgt voor extra stabiliteit om bijvoorbeeld even een stukje glad te schuiven.

De volvo ECR145E: klein, maar krachtig!

Met deze veelzijdige graafmachine verzetten de medewerkers van Allgroen bv meer werk in minder tijd. Dit komt door het geavanceerde hydraulisch systeem, waardoor er meer pompvermogen beschikbaar is. En dit leidt tot een snellere en soepeler bediening, kortere cyclustijden en natuurlijk een hogere productiviteit.

De medewerkers van Allgroen bv vervoeren zo nog sneller grond, zand en gesteente op het werkterrein.

Volvo ECR145E
Volvo ECR145E

Een lager brandstofverbruik dankzij de ECO-modus!

Deze graafmachine is speciaal ontwikkeld door voor een verlaagd brandstofverbruik en verhoogde inzetbaarheid.

De machine beschikt over een ECO-modus, welke automatisch kan worden ingeschakeld in de cabine. Zo loopt de graafmachine vooruit op andere graafmachines. En past deze duurzame variant goed bij de rest van onze energiezuinige machines.

Al met al een goede aanvulling op onze collectie bestaande graafmachines in ons eigen machinepark. Wenst u gebruik te maken van onze nieuwe Volvo ECR145E? Er zit bij ons altijd een vaste machinist op iedere machine die u van ons huurt. Zo krijgt u de klus nog sneller uitgevoerd! Meer weten over machineverhuur bij Allgroen bv? Kom met ons in contact via de website.

Een machine huren