stormschade

Wat te doen bij stormschade?

Na hevige wind of heftige buien treft u in de wijk een spoor van vernieling aan. In Nederland zijn niet alle bomen en struiken bestand tegen het geweld van de natuur. Hoveniersbedrijf Allgroen bv krijgt na een storm dan ook veel aanvragen binnen. Zo kampen onze klanten met omgewaaide bomen, struiken en (fikse) schade aan auto’s en/of huizen.

Omvallende bomen kunnen nadrukkelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Zo kunnen ze auto’s verpletteren of enorme schade toebrengen aan huizen. De medewerkers van Allgroen bv dragen zorg voor het veilig stellen van de bomen. Ook indien deze gescheurd of ontworteld zijn. Wij dragen daarentegen ook zorg voor het verwijderen van de omgevallen boom. Altijd op een veilige en verantwoorde manier.

Hoe gaan we te werk bij stormschade?

Wanneer er bomen zijn omgewaaid, verzorgen wij de professionele verwijdering van de bomen.

Dat houdt in dat we vooraf de situatie veiligstellen. Vervolgens bekijken onze boomverzorgers hoe de boom op de beste manier verwijderd kan worden. Ofwel: de boom zal in stukken worden gezaagd door een vakkundige hovenier. Daarna zullen de stobben worden gefreesd. Nadat wij de plaats verlaten is niet alleen de boom verwijderd en de situatie veiliggesteld, maar ook de omgeving van los gevallen takken geruimd.

Stormschade
Stormschade

De juiste machines

Allgroen bv beschikt over het juiste materieel om bomen te verwijderen. Van stobbenfrezen tot vrachtwagens met kranen. Voor alle boom gerelateerde problemen die het gevolg zijn van stormschade, kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren, bedrijven, gemeenten als instellingen schakelen ons in. Wij beschikken bovendien over een expertise van meer dan 35 jaar! Aarzel niet en schakel ons in bij stormschade. Wij garanderen u een snelle en vriendelijke service.

Wilt u graag een prijsopgave op maat om stormschade op te ruimen? Vul ons online formulier in. Of bel direct met: 078 61 62 837. Onze uitvoerders helpen u graag verder.

Stormschade
Stormschade
Stormschade

Alles over boomverzorging

Hoveniersbedrijf Allgroen bv is vertrouwd met alle vormen van verzorging waarmee bomen in tuinen, parken en bossen optimaal tot hun recht komen en voert alle voorkomende reguliere en specialistische werkzaamheden uit. Boomverzorging is dan ook een specialistisch onderdeel binnen Allgroen bv. Boomverzorging is een dienst van Allgroen bv die altijd wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde ETW’ers en boomverzorgers.

Ontdek alles over boomverzorging bij Allgroen bv:

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant