Bedrijfstuin laten aanleggen

Een mooie, duurzame, strakke bedrijfstuin laten aanleggen? Allgroen B.V. neemt u graag mee in de mogelijkheden. Waarom kiezen voor een bedrijfstuin? Hoe zit het eigenlijk met het ontwerp, de aanleg en het terugkerende onderhoud? We vertellen u hier graag meer over!

Waarom een bedrijfstuin laten aanleggen?

Een verzorgd bedrijfspand laat een goede indruk achter bij uw bezoekers. Is er veel groen rondom het bedrijfspand? Vergeet deze dan niet te onderhouden! Of kies ervoor om het groen opnieuw te laten beplanten in de stijl die u wenst. Maak de goede uitstraling van uw bedrijf compleet. Naast een goede indruk achterlaten, zijn er nog meer voordelen om een bedrijfstuin aan te laten leggen. De mogelijkheid om even uit te rusten buiten de werkplek vermindert stress onder medewerkers. Daarnaast kan de tuin een bron van inspiratie zijn! Ten slotte kunnen ook parkeerplaatsen in de bedrijfstuin worden opgenomen. Maak het makkelijker voor uw bezoek om dicht bij het bedrijf te parkeren.

Als specialist op het gebied van bedrijfstuinen aanleggen is Allgroen B.V. uit Dordrecht uw partner bij uitstek. Goed om te benoemen is dat we vooral actief zijn in de regio Zuid-Holland. Van Schiedam tot aan Dordrecht!

Een beplantingsplan laten maken

U wilt graag een bedrijfstuin laten aanleggen, maar u bent eigenlijk helemaal niet op de hoogte van de mogelijkheden. Het is aan te raden om een beplantingsplan te laten maken door een specialist uit het vakgebied, zoals Allgroen B.V. Voorafgaand aan het plan, nemen we tijdens een gesprek uw wensen door. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u als bedrijf graag een onderhoudsvrije bedrijfstuin wilt laten plaatsen.

In het plan nemen we de volgende punten mee:

  • Look & feel van de tuin. Denk hierbij aan de kleuren die moeten terugkomen.
  • Bodemkwaliteit
  • Soort bloemen, bomen, struiken et cetera.
  • Plaatsing en samenhang van de gekozen bloemen, bomen, struiken et cetera.
  • Afwatering
  • Mate van verzorging

Hieronder vindt u alvast wat inspiratie voor uw nieuwe bedrijfstuin!

Onderhoudscontract

Bedrijfstuin onderhoud is iets wat periodiek zal terugkomen. Ook als u kiest voor zo min mogelijk onderhoud in beplanting, heeft uw groen eens in de zoveel tijd wat aandacht nodig. De hoveniers van Allgroen B.V. hebben een hart van groen en dragen hier graag hun steentje aan bij. U kunt bijvoorbeeld bij ons een onderhoudscontact afsluiten. Zo heeft u geen omkijken naar onderhoud in de bedrijfstuinen!
Vraag direct meer informatie aan
over ons periodieke onderhoud.

Stel uw vragen aan ons!

Allgroen B.V. helpt u graag bij het verwezenlijken van een prachtige bedrijfstuin die past bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Neem direct contact met ons op en vraag gratis meer informatie aan over onze dienstverlening. Bekijk ook ons portfolio om meer te lezen over onze huidige groenprojecten. Wij hopen snel met u in contact te komen!

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant