WATEROPSLAG & AFWATERING

Om de gevolgen van het klimaat op te vangen, investeren steeds meer opdrachtgevers in wateropslag en goede afwatering. Daarmee voorkomt u wateroverlast na hevige regenbuien op uw terrein of in de tuin. Het water vloeit namelijk snel af in de bodem of een nabijgelegen waterpartij. Ook is het opslaan van gratis regenwater een slimme investering waarmee u hergebruik in en rondom uw woning of kantoor stimuleert en tegelijkertijd ook nog geld bespaard.

Wateropslag en regenwatersystemen voor hergebruik

Steeds meer opdrachtgevers focussen zich op duurzaam werken- en leven. Dat maakt Allgroen bv nu een stuk eenvoudiger door u ook verder te helpen met wateropslag en regenwatersystemen.

Dat doen we door slim om te gaan met regenwater, dat gratis uit de lucht valt. De speciale (kunststof) opslagtanks van 1500, 3000, 5000 of 7500 liter worden ingegraven bij uw woning of kantoorruimte en vervolgens aangesloten op het waterleidingsysteem.

Daarbij leveren wij ook handige filterpakketten en pomppakketten aan om het water goed te begeleiden en te filteren.

Gebruik het water bijvoorbeeld om uw wc’s door te spoelen, uw auto mee te wassen, uw tuin te sproeien of voor de wasmachine. Wij zijn steeds vaker op zoek naar duurzame, lange termijn oplossingen, waarmee uw woon- en werkcomfort aanzienlijk wordt verbeterd.

Voor het opvangen, filteren en pompen van regenwater

Een regenwatersysteem biedt u als particuliere eigenaar, instelling of organisatie de volgende voordelen:

  • U draagt effectief bij aan het verminderen van de wateroverlast in de omgeving;
  • Uw waterfactuur daalt aanzienlijk met in de meest gunstige gevallen zelfs met zo’n 50%;
  • U verkleint uw ecologische voetafdruk wanneer u investeert in duurzame oplossingen in en rondom uw woning of bedrijf;
  • In regenwater zit minder kalk, wat beter is voor de levensduur van uw machines en/of leidingen;
  • Geniet van een slim en duurzaam systeem voor het opvangen, filteren en pompen van gratis regenwater!

Naast regenwatersystemen, schakelt u ons ook in voor deskundig leidingwerk rondom uw woning. Kijk voor meer informatie eens bij onze dienst ‘Leidingwerk’.

Investeren in duurzame oplossingen

Investeren in wateropslag is een ecologische investering met een gunstig financieel perspectief. Bij verschillende gemeentes in de provincie Zuid-Holland worden subsidieregelingen aangeboden, die investeringen in duurzame wateroplossingen erg aantrekkelijk maken. Kijk voor alle actuele informatie over subsidiemaatregelen vooral op de website van uw gemeente.

Wilt u ook meer te weten komen over het plaatsen van een compleet duurzaam regenwatersysteem of een watertank met pomp? Bij uw woning, schoolgebouw, zorginstelling of kantoor? Allgroen bv voorziet u graag in een persoonlijk advies voor het opslaan en hergebruik van regenwater.

Kom vandaag nog met ons in contact via de website.

Regenwatersysteem aanvragen

Ook voor snelle drainage en afwatering

Naast wateropslag, schakelt u ons ook in voor het plaatsen van drainageputten, drainagebuizen of een volledig afwateringsysteem (horizontaal of verticaal). Drainage is ontzettend belangrijk om veel water in een korte tijd te verwerken, zodat uw terrein niet onder water loopt.

Afwatering kan daarnaast op een natuurlijke wijze worden uitgevoerd door bijvoorbeeld vijvers of wadi’s te plaatsen.

Naast drainage, plaatst Allgroen bv putten, watergoten, leidingwerk en opslagtanks om het water op uw terrein zoveel mogelijk af te laten vloeien of op te slaan.

Geniet snel van een definitieve oplossing tegen het overtollige water op uw terrein en kom voor meer informatie over afwatering eens met ons in contact.

Afwatering aanvragen

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen

Andere infradiensten

Navigeer naar één van onze andere infradiensten:

Straatwerk
Terug naar infra
Straatwerk
Straatwerk
Straatwerk
Rioleringswerk
Straatwerk
Kabel- en leidingwerk
Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen