Boomverzorging

Allgroen B.V. is vertrouwd met alle vormen van boomverzorging waarmee bomen in tuinen, parken en bossen optimaal tot hun recht komen en voert alle voorkomende reguliere en specialistische werkzaamheden uit. Boomverzorging is dan ook een specialistisch onderdeel binnen Allgroen B.V.. Boomverzorging wordt uitgevoerd door gekwalificeerde ETW’ers. Soms is het daarbij noodzakelijk om een VTA-onderzoek op te stellen.

Wij beschikken over de nodige machines voor het snoeien en verwijderen van bomen en het wegfrezen van stronken en stobben. Kijk voor meer informatie bij onze dienst: machineverhuur.

European Tree Workers (ETW)

Een European Tree Workers heeft diepgaande kennis over boomsoorten, de groeiwijze, snoeimethoden, ziekten en aantastingen. De ETW’ers zijn volledig gekwalificeerd om zich bezig te houden met de verzorging van bomen. En weten ook alles van veilig en effectief inspecteren, snoeien, verwijderen, (ver)planten, rooien, frezen en versnipperen. Lees ook eens ons blogbericht waarin we meer vertellen over de meest voorkomende boomziektes.

Visual Tree Assessment (VTA)

Visual Tree Assessment (boomveiligheidsonderzoek) is een methode om bomen grondig te onderzoeken. De specialist voert een grondig visueel onderzoek uit en inventariseert de uitwendige kenmerken van interne mechanische defecten en symptomen van biotische of abiotische problemen. Hierbij wordt onder andere gelet op de aanwezigheid van schimmels, op het groeigedrag, op vlekken of breuken van de bast, stam of bladeren en oude of nieuwe wonden.

Als er geen uitwendige tekens zijn van potentiële problemen, beperkt het onderzoek zich tot deze fase.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.