Loading...
Over Allgroen 2018-03-21T12:43:47+00:00

Allgroen bv 

Op 2 mei 1982 is Pieter Vroom gestart met het toen nog kleinschalige hoveniersbedrijf Allgroen. In de hierna volgende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf op het gebied van groen-, grond- en infrawerken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 40 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Wij voeren grootschalige projecten uit voor o.a. gemeenten, waterschappen, woningbouwcoöperaties, bedrijven, scholen, (zorg-)instellingen en particulieren.

Bedrijfsfilm bekijken
Brochure downloaden

Al drie decennia een begrip! 

Onze kracht

Over Allgroen
Machineverhuur

Machinepark met verhuur

Allgroen bv beschikt over een uitgebreid machinepark. Wij hebben beschikking tot eigen moderne vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors met hulpmiddelen, veegmachines, maaiboten en diverse kleine machines en handgereedschappen. U kunt gebruik maken van onze dienst machineverhuur. U ontvangt een machine naar keuze inclusief chauffeur/ machinist. Onze specialistische medewerkers zijn getraind om bepaalde voertuigen te rijden of te bedienen. Wij adviseren u graag bij het inzetten van het juiste materieel. Onze jarenlange ervaring garandeert u een deskundig advies en een professioneel resultaat.

Over Allgroen
Duurzaamheid & MVO

Duurzaam aan het werk

Allgroen bv werkt uitsluitend volgens duurzame stramienen. U kunt bij ons terecht voor milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes. Onze hete lucht machines bestrijden ongewenst onkruid eenvoudig en snel. Daarnaast letten wij op geluidsoverlast, uitstoot, afval en stank. Onze machines rijden sinds maart 2017 op GTL-Fuel. Dit is een minder milieubelastende brandstof en helpt ons bij de vermindering van plaatselijke emissies. Al met al zet Allgroen bv zich effectief in voor een duurzaam milieu!

Over Allgroen
Kwaliteit en Veiligheid

Certificering en veilig werken

Bij Allgroen bv is het belangrijk om het kennis- en vaardigheidsniveau van de medewerkers hoog te houden. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit leveren op het gebied van groen, grond en infra. Wij zorgen op regelmatige basis dat diploma’s en certificaten worden behaald. Allgroen bv is aangesloten bij Brancheorganisatie CUMELA en het leerbedrijf Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan veilig werken, o.a. brandveiligheid, het ontruimen van gebouwen of machines, communicatie en levensreddende handelingen.

Kies voor Allgroen bv

Contact opnemen

Branche organisatie

Allgroen bv is aangesloten bij brancheorganisatie Cumela. Cumela Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Maar liefst 3.000 Nederlandse bedrijven in cultuurtechnische werken, grondverzet en infra, agrarisch loonwerk en meststoffendistributie vormen de cumelasector.

Over Allgroen