Over ons

Op 2 mei 1982 is Pieter Vroom gestart met het toen nog kleinschalige hoveniersbedrijf Allgroen bv. In de hierna volgende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf op het gebied van groen-, grond- en infrawerken. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 40 jaar. En zijn we actief in heel Zuid-Holland, van Schiedam tot aan Dordrecht. Heeft u een project beschikbaar? Wij kunnen u veel werk besparen en uit handen nemen. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen. Uiteraard kunt u indien gewenst een ontwerp op maat ontvangen. Allgroen bv realiseert uw project aanzienlijk snel. Dat komt doordat wij zeer flexibel te werk gaan. Ervaar de voordelen voor uzelf!

Over Allgroen

Wij zetten ons in voor een duurzaam milieu!

Allgroen bv werkt uitsluitend volgens duurzame stramienen. U kunt bij ons terecht voor milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes. Onze hete lucht machines bestrijden ongewenst onkruid eenvoudig en snel. Daarnaast letten wij op geluidsoverlast, uitstoot, afval en stank. Onze machines rijden sinds maart 2017 op GTL-Fuel. Dit is een minder milieubelastende brandstof en helpt ons bij de vermindering van plaatselijke emissies. Al met al zet Allgroen bv zich effectief in voor een duurzaam milieu!

Over Allgroen
Over Allgroen

Ontdek ons uitgebreide wagenpark

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark. Wij hebben beschikking tot eigen moderne vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors met hulpmiddelen, veegmachines, maaiboten en diverse kleine machines en handgereedschappen. Dit betekend dat we een variatie aan projecten aan kunnen! Wij adviseren u graag bij het inzetten van het juiste materieel. Onze jarenlange ervaring garandeert u een deskundig advies en een professioneel resultaat.

Over Allgroen
Over Allgroen

Gecertificeerd en veilig voor u aan het werk!

Bij Allgroen bv is het belangrijk om het kennis- en vaardigheidsniveau van de medewerkers hoog te houden. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit leveren op het gebied van groen, grond en infra. Wij zorgen op regelmatige basis dat diploma’s en certificaten worden behaald. Allgroen bv is aangesloten bij Brancheorganisatie CUMELA en het leerbedrijf Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan veilig werken, o.a. brandveiligheid, het ontruimen van gebouwen of machines, communicatie en levensreddende handelingen.

Over Allgroen
Brancheorganisatie

Allgroen bv is aangesloten bij brancheorganisatie Cumela. Cumela Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Maar liefst 3.000 Nederlandse bedrijven in cultuurtechnische werken, grondverzet en infra, agrarisch loonwerk en meststoffendistributie vormen de cumelasector.

Over Allgroen

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.