Speeltoestellen

Voor kinderen is buiten spelen ontzettend belangrijk. Bij Allgroen zien we het belang van veilige gebouwde speelplaatsen die voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Door de deskundigheid van onze medewerkers zijn wij in staat speelplaatsen aan te leggen, te inspecteren en te onderhouden.

Aanleg speeltuinen en speeltoestellen

Bij de aanleg van speeltoestellen dient met verschillende aspecten rekeningen te worden gehouden. Naast een degelijke montage moet een speeltoestel in de openbare ruimte voldoen aan de wettelijke normen. Onze gecertificeerde medewerkers kunnen u van advies voorzien bij het ontwerpen of inrichten van een speelplaats.

aanleg speeltoestel
aanleg speeltoestellen

Onderhoud

Om de speelplaats veilig te houden, is periodiek onderhoud noodzakelijk. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de staat en functionaliteiten van speelplaatsen, de onderdelen en eventuele gebreken. Samen met u overleggen we welk onderhoud er nodig is om de speeltuin of -plaats weer aan de juiste normen te laten voldoen. Neem nu contact met ons op en plan een afspraak in!

Laten inspecteren speeltoestellen
Onderhoud speeltoestel

Natuurlijke speeltoestellen

Natuurspeelplaatsen zijn een leuke manier om kinderen in contact te brengen met de natuur. Zo worden kinderen op een creatieve en avontuurlijke manier uitgedaagd. Deze speelplekken / speeltoestellen bevatten natuurlijke elementen. Denk bijvoorbeeld aan hout, steen, zand, water en andere materialen uit de natuur.

Natuurlijke speelplaats
Natuurlijk speelterrein

Project: Renovatie van 3 speelplekken in Zwijndrecht.

Een voorbeeld van een natuurlijke speelomgeving is het onderstaande project: Renovatie van 3 speelplekken in Zwijndrecht.
Klik op de afbeelding om meer over het project te weten te komen.

Hondenspeelplaatsen

Hondenspeelplaatsen zijn een belangrijke plek voor honden en hun baasjes om veilig samen te kunnen spelen en socialiseren. Daarvoor moet de plek voldoen aan de volgende punten:

  1. De hondenspeelplaats moet goed bereikbaar zijn;
  2. De plek moet veilig zijn. Bijvoorbeeld door middel van een omheining rondom het speelgebied;
  3. Tot slot moet de speelplaats uitdagend zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van verschillende hindernisbanen.

Hondenspeeltuinen zijn een waardevolle toevoeging aan de buurt. Het is een plek waar mens en dier samen kunnen komen. Het aanleggen van een hondenspeelplek vereist kennis en kunde. Allgroen helpt u hier graag bij. Vraag meer informatie aan! Goed om te benoemen is dat we ook onderhoud plegen aan hondenspeelplekken.

Inspectie van speelvoorzieningen

Zowel de aansturing als de onderhouds- en aanlegploegen mogen uw speeltoestellen controleren, risico’s beoordelen en de materialen en ondergronden inspecteren. Tevens kunnen onze medewerkers u voorzien van advies betreft het onderhoud van de speelvoorzieningen.

Bent u in bezit van een speeltoestel of speelplaats en wilt u deze laten controleren? Onze collega’s komen graag bij u langs. Tijdens de afspraak geven we u meer informatie over wanneer een speelvoorziening in gebruik genomen mag worden, en welk onderhoud er eventueel uitgevoerd moet worden. Via het formulier kunt u uw gegevens achterlaten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.