Straatwerk

Ons bedrijf beschikt over eigen stratenmakers en aantrekkelijk geprijsd materieel. Wij doen u een voorstel voor ontwerp en bespreken deze. Vervolgens worden de gewenste materialen en prijzen met u doorgenomen. Wij leveren de gewenste materialen in het project. U heeft hier dus geen omkijken naar!

Bij Allgroen B.V. leggen we bestrating voor diverse toepassingen. Deze lichtten we graag toe.

Sierbestrating

De sierbestrating die door Allgroen B.V. wordt gelegd is niet alleen nuttig, maar ook mooi. Het is niet voor niets sierbestrating! Denk aan keramische terrastegels, betonklinkers maar ook betontegels. Er is een groot assortiment beschikbaar. We geven u graad advies wat het beste past bij uw tuin.

Niet alleen kijken we wat het beste past bij de omgeving, ook houden we rekening met duurzaamheid. Op sommige plekken is het bijvoorbeeld beter om voor waterdoorlatende bestrating te kiezen. Door waterdoorlatende tegels te verwerken kan het hemelwater makkelijker in de grond zakken. Een voordeel: Bij intense regenbuien heeft u geen last meer van overstromingen in de tuin!

Bestrating openbare ruimte

Wist u dat we bij het bestraten van de openbare ruimte aan strenge regels moeten voldoen? Denk aan duurzaamheid! Een goede balans tussen groen en bestrating is gewenst. Ook hier zullen we u van passend advies voorzien.

waterdoorlatend voortuin
straatwerk openbare ruimte

Overig straatwerk

Keerwanden of keermuren worden onder andere gebruikt om het hoogteverschil op te vangen. Niet alleen bij grond, maar ook water. Denk bijvoorbeeld aan de rand van een sloot. Door het grote gewicht en de brede voet is de keerwand in staat om grote druk van grond of water op te vangen.

Daarnaast houden we ons ook bezig met terreinverharding. Bij terreinverharding ligt de focus op verharding die langdurige belasting goed aankan. Denk aan boerenbedrijven waar veel wordt gereden met tractoren, maar ook overige grond- en infra gerelateerde bedrijven. Vaak wordt gebruik gemaakt van beton omdat dit duurzaam is. Het kan goed tegen zwaargewicht en de extreme weersomstandigheden.

Tot slot leggen we ook halfverharding aan. Dit is een bijvoorbeeld een looppad te midden van een zacht stuk zand of gras. Hier kan vervolgens op gewandeld of gefietst worden. Halfverharding zien we veel bij bospaden, maar ook in tuinen! Het komt in veel verschillende vormen voor. Grind, schelpen, houtsnippers et cetera. Daarnaast is halfverharding waterdoorlatend, en dus goed voor het grondwater en het groen. Lees hier meer over groen.

keerwanden en halfverharding
halfverharding openbare ruimte

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.