Straatwerk2018-07-06T10:07:49+00:00

Straatwerk

Allgroen bv verzorgt uw project, zowel grootschalig als kleinschalig, van het begin tot eind. Onze gekwalificeerde medewerkers voeren het werk met veel plezier uit!

Werkwijze

Allgroen kan alles ten behoeve van aanleg en renovatie van straatwerk voor u verzorgen. Hiervoor beschikt Allgroen bv over eigen stratenmakers en aantrekkelijk geprijsd materieel. Wij doen onze opdrachtgever(s) een voorstel voor ontwerp en bespreken deze. Vervolgens worden de gewenste materialen en prijzen met u doorgenomen. Allgroen bv levert de gewenste materialen in het project. U heeft hier dus geen omkijken naar!

Diverse mogelijkheden

Allgroen voorziet in de behoefte van opdrachtgevers met de bestrating van parkeervoorzieningen, bedrijventerreinen, vloerplaten, trottoir en opritten. Van fietspaden tot bushaltes. Ook wanneer u een klus heeft voor het (her)bestraten of ophogen van schoolpleinen kunt u bij ons terecht. Allgroen voorziet u tot slot in aanleg van verhardingen zoals plantsoenen en de bestrating van constructies zoals bruggen.

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen

Andere infradiensten

Navigeer naar één van onze andere infradiensten:

Straatwerk
Terug naar infra
Straatwerk
Rioleringswerk
Straatwerk
Kabel- en leidingwerk
Straatwerk
Infra bij risico

Geïnteresseerd? Bel of mail ons vrijblijvend

(078) 61 62 837
info@allgroenbv.nl

Zoekt u de juiste onkruidbestrijdingsmethode?

Dring De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en Reuzenbereklauw nu effectief terug! Dankzij deze vooruitstrevende nieuwe techniek!

Nieuwe methode ontdekken