Bestrating tuin aanleggen

Gaat u nieuwe bestrating tuin aanleggen? De hulp van Allgroen bv als betrouwbare partner komt dan goed van pas. We zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gekeurd. Dat houdt in dat wij ons werk zo veilig mogelijk uitvoeren én met een hoge kwaliteit afleveren. Voor nieuw straatwerk in uw tuin, bent u dus aan het juiste adres bij Allgroen bv.

Wilt u nieuwe terrassen, wandel- of looppaden, opritten of overig straatwerk laten plaatsen? We leveren mooie natuurstenen, betonstenen met een motiefje, betontegels én gebakken klinkers. Combineer bovendien tegels met diverse soorten half verharding zoals grind, cacaodoppen, dolomiet, split of gras-beton.

Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen over de mogelijkheden van bestrating in uw tuin? En de werkwijze omtrent aanleg helder krijgen? Dan komen we graag met u in contact. Vul dit formulier in op de website van Allgroen bv voor meer informatie.

Straatwerk door Allgroen bv

Straatwerk wordt meestal uitgevoerd in combinatie met grondwerk. Daarbij wordt uw tuin deels ontruimd en/of opgehoogd. Ook is het mogelijk om Allgroen bv in te schakelen voor leidingwerk, riolering, aanleggen van kabels en/of grondverbetering. Zo weet u immers zeker dat ‘onder de grond’ ook alles in orde is.

Het straatwerk wordt door gediplomeerde en ervaren stratenmakers in uw tuin geplaatst. Daarbij mag u als opdrachtgever een professioneel resultaat verwachten. We zorgen voor veilig straatwerk en kunnen ook andere delen van uw tuin onder handen nemen en/of herstellen. Bijvoorbeeld het plaatsen van schuttingen, borderranden, (ingebouwde) verlichting, waterpartijen, fonteinen, buitenkeukens, damwanden, vlonders, overkappingen en nog veel meer.

Vertrouw op de professionele dienstverlening van Allgroen bv.

Bestrating tuin aanleggen: de kosten

Wanneer u graag meer te weten wilt komen over de kosten voor ‘bestrating tuin aanleggen’, komt u in contact met Allgroen bv. We sturen u dan een heldere prijsopgave toe, waarin het verschillende materiaal, – arbeid, – en machinekosten staan weergegeven. U weet dan precies wat het kost om nieuwe bestrating in uw tuin te laten plaatsen. Vul bij interesse dit formulier in. En wij sturen binnen enkele werkdagen via de e-mail een offerte naar u toe.